Bu dosya trojan mı?

Umut Erden 34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir dosya indirdim Valorant'la alakalı bir uygulama indirdim. VirusTotal'de tarattıgım zaman boyle bir sonuç veriyor. Sizce dosyayı açmalı mıyım?

1684782759655.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İçine baktım. This program can't run in dos mode diyor. Siteye virüslü demiş 4 antivirüs.

Bana inanmayan varsa relations kısmına baksın veya çektiğim videoyu atayım.

Muhtemelen RAR dosyasını çıkardığı için artık tojan yedi.
Ben denedim. Açınca virüs yiyor.

Kaspersky nedense açılmıyor.

Son düzenleme:
Konunun bu kadar uzadını gorunce sasırdım dosyayı sanal bilgisiyarda deneyeceğim bügün bakalım neler olacak

Hocam virüs olduğunu söyleyen çoğu antivirüs sağlam antivirüsler değil. Tabii ki false-positive. Drweb var o da ortalama bir Anti-Virüs ve hilesiz olsa da hileleri virüs algılıyor. Zararlı falan değil dosya fakat arkadaş hile indirmiş :D
Bu hile değil kanka ben valorant random tedarikcisiyimde baktım patched a checker varmı diye crack olarak bunu buldum korktugum icin konu açtım ilgin icin saol

Hocam dosya kısacası bayağı oyun hilesi :D Orion checker diye Google'da arattım (dosyanın adı) Valorant hilesi çıktı.
Hile değil hesap checker uygulaması fiyatı 50 dolar gibi bisi o yüzden crack indirdim kankam bizim hile ile isimiz olmaz

Zaten açmadan önce buraya yazdım bu forumdaki cogu kisi benden büyük ve bilgili 30 kere trojan yemis cocugum yani

Son düzenleme:
Konunun bu kadar uzadını gorunce sasırdım dosyayı sanal bilgisiyarda deneyeceğim bügün bakalım neler olacak

Bu hile değil kanka ben valorant random tedarikcisiyimde baktım patched a checker varmı diye crack olarak bunu buldum korktugum icin konu açtım ilgin icin saol

Hile değil hesap checker uygulaması fiyatı 50 dolar gibi bisi o yüzden crack indirdim kankam bizim hile ile isimiz olmaz

Zaten açmadan önce buraya yazdım bu forumdaki cogu kisi benden büyük ve bilgili 30 kere trojan yemis cocugum yani
Ben denedim virüs.

Boşuna deneme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde index bozuk haberin olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kült kullanıcı gibi geç cevap vermeyin.

Gerçi bir şeyler öğrenirsin. Neyse.

Bakalım bilgi düzeyin nasıl. Görelim.

Son düzenleme:
Ben denedim virüs.

Boşuna deneme.

Birde index bozuk haberin olsun.

Kült kullanıcı gibi geç cevap vermeyin.

Gerçi bir şeyler öğrenirsin. Neyse.

Bakalım bilgi düzeyin nasıl. Görelim.

Saol kanka bilgi icin

Saol kanka bilgi icin
Bir şey değil.
Son olarak bu var.

Fakat sanırım virüs aktif değil. Yani istersen bakabilirsin fakat riskli yine de.

Bir şey değil.
Son olarak bu var.

Fakat sanırım virüs aktif değil. Yani istersen bakabilirsin fakat riskli yine de.

Sağ ol bir sorum daha olacak islemleri sanal PC'den mi yaptın?

Merhaba, bir dosya indirdim Valorant'la alakalı bir uygulama indirdim. VirusTotal'de tarattıgım zaman boyle bir sonuç veriyor. Sizce dosyayı açmalı mıyım?

Eki Görüntüle 1789345

Hocam attığınız dosya linkine baktım orionchecker diye bir şeydi ve içinde 1337 vardı emin misiniz Valorant'la alakalı bir şey indirdiginize? Panel vesaire istemiş olabilir misiniz acaba

Konunun bu kadar uzadını gorunce sasırdım dosyayı sanal bilgisayarda deneyeceğim bugün bakalım neler olacak.

Bu hile değil kanka ben Valorant random tedarikcisiyimde baktım patched a checker var mı diye crack olarak bunu buldum korktuğum icin konu açtım ilgin icin sağ ol.

Hile değil hesap checker uygulaması fiyatı 50 dolar gibi bir şey o yüzden crack indirdim kankam bizim hile ile isimiz olmaz.

Zaten açmadan önce buraya yazdım bu forumdaki cogu kisi benden büyük ve bilgili 30 kere trojan yemis cocugum yani.

Trojan yemeniz aptal falan olduğunuz anlamına gelmez. Ben de çok virüs yedim. Muhtemelen biraz safsınız cracklerin çoğusu virüslü olur çünkü. Bu arada yanlış anlaşılma olmuş özür dilerim. Fakat dosya adının Orion checker olması biraz şaşırttı.

Hocam attığınız dosya linkine baktım orionchecker diye bir şeydi ve içinde 1337 vardı emin misiniz Valorant'la alakalı bir şey indirdiginize? Panel vesaire istemiş olabilir misiniz acaba.

Exe dosyasıyla satılan panel görmedim. Genelde site üzerinden key ile erişim oluyor. Bir de XAMPP kurarak database bağlayarak yapılıyor. Exe ile panel satıldığını görmedim hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı