Bu düzen ne zaman değişir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 1075643

Kendisi de doğruladı. Aynısı sağlık bakanlığında da çıktı. Çoğu kişi çalıyor bu gelmiş "çaldığını doğrula" diyor. Sabahtan beri parti tutmuyorum diyerek kendini kandırma. Herkes tuttuğunun farkında. Yalan söyleme bari.

Kendinle celisiyorsun dostum. Ben ilk mesajımda "bakanlarında isini duzgun yapsa" ibaresini de eklemistim.

Değişmese de değiştirmeye çabalasa bile yeter. Sen yine de gelişim için kılını bile kıpırdatmayan partiye oyunu basabilirsin.

Ben parti tutmadigimi zaten söyledim. Devlete bakarsan dünyada bir günde en fazla aşıyi vurarak dunya rekorunu kirdilar. Esnafa pandemi dolayasiyla 3.000 TL destek ciktilar. Neyse gören gorur, cok iyi olduklarini savunmuyorum sadece gozunuzu açın. A partisine oy verseniz de bir şey degismeyecek B partisine verseniz de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye değişsin? Bir gün partiler kalkar ve yeni bir yönetim sistemi gelir ise ya da gerçekten iyi, adaletli bir lider gelirse(imkansıza yakın) o zaman düzelme ihtimali var.
 
Öğğğhhh kusuyorum. Muhteşem zekan var. İnanılmaz sen nasıl bulamadın bu aşıyı? 🤣😂. Sen o muhteşem bilgilerin ile bana ders verir misin? "analayabilirdin, sanirim, duzgun, nasil, celismeyi, dunya, aşıyi, gorur, cok, olduklarini"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı