Ya siz resmen abarttınız bu kuralları. Doğru yazıyorum yine ceza alıyorum. O zaman gidin Türkçe kuralları sitesi açın madem. Hangi forum bu kadar didikliyor bu konuyu? Bu kadar da olmaz Burak Alkan kendin de yanlış yazıyorsun kendine de ceza ver o zaman. Ayrıca Türkçe'yi bu kadar önemsiyorsanız ilk önce sitenin adını Türkçe koyun. Sizin yaptığınız resmen saçmalık. Size bir kelime söyleyeyim yalnız hiç bir yere bakmadan bu kelime bitişik mi ayrı mı yazılır söyleyin bakalım nedeniyle. İnsan olarak bütün kuralları bilmememiz normal siz de bilemezsiniz. Eğer biliyorsanız gidin Türkçe öğretmeni falan olun. Sırf ceza vermek için uğraşıyorsunuz. Yazıklar olsun size! Bi daha da bu foruma girmem forumun amacı yardimlasmaktır ama siz cezalardan firsat vermiyorsunuz ki! Bende diyorum bu kadar iyi incelemeleri olan sitenin forumunda niye kimse yok.burak alkan gerçek hayatında türkçeyi hep dogru kullanmadıgini adım gibi biliyorum hadi eyvallah. Sizin gibi dengesiz bir yönetici görmedim bu güne kadar.