Normal kullanıcıların, moderatörlere ve yöneticilere belirli sayıda mesaj gönderme hakkı tanınmalı. Özellikle ceza sonrası. Bu hak belirli puan veya mesaj sayısını geçen üyelere verilmeli.
Çok güzel bir düşünce. Şu da olabilir; aldığımız uyarıyı hangi konuda hangi yazımızdan aldık? Sadece sebebini bilmek yetmiyor bu bilgi de gizleniyor. Çoğu kişi bu yüzden bile yetkililere ulaşmak isteyebilir.
Uyarı alındığı zaman yaptığımız yanlışın doğrusu gösterilmeli. Ayrıca geçen gün masaüstü bilgisayar kısmına konu açtım bir donanım hakkında bir şey merak ettiğim için, önceden sistem toplamada 1 konum bulunuyordu sistem toplama konu limit aşımı diye 1 gün yasaklandım. Gerçekten anlam veremedim bu olaya.
Teklonoji ile ilgili bölümler azaltılsın.
Online chat bölümü eklensin.
Caps bölümü eklensin.
Anneli babalı küfürler hariçe hepsi serbest olsun.
Forum içi ''adult'' bölümü eklensin.
Bir de korsana %100 destek.
Site tasarımı daha "ışıqlı mışıqlı" olsaydı ve mizah konuları azalmasaydı iyi olacaktı. Ya da ben görmüyorumdur. Forumun son demini yaşamaya başladım bende. 5500 mesajda zirvede "bırakacağım" Sırf gıcıklığına "bırakıcam" yazacaktım da neyse. 20 mesaj kaldı az kaldı az. 5495 mesajda konu açıp, 5500'de bırakırım tahminimce.