Technopat/Sosyal için hangisi olsun isterdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    211
Konu dışı bölümünde kendi halinde eğlenen insanların baltalanmaması olabilir. Technopat Sosyal bence altın çağını çoktan yaşamış bir forumdur. Moderasyon, gününün büyük bir zamanını forumda geçirip muhabbet eden sadık kitleyi, gereksiz uyarılar ile forumdan uzaklaştırmasaydı forumun uzun bir süre daha eski havasını koruyacağını düşünüyordum.

Mesela konu içerisinde birini etiketliyorum. Etiketlediğim kişiye bildirim gitmiyor.
Yazmadığım herhangi bir konuda beni etiketler misiniz? Test edelim.
Konu dışı bölümünde yaparsanız daha iyi olur aksi takdirde gereksiz mesajdan uyarı alabiliriz :)

Konu dışı bölümünde kendi halinde eğlenen insanların baltalanmaması olabilir. Technopat Sosyal bence altın çağını çoktan yaşamış bir forumdur. Moderasyon, gününün büyük bir zamanını forumda geçirip muhabbet eden sadık kitleyi, gereksiz uyarılar ile forumdan uzaklaştırmasaydı forumun uzun bir süre daha eski havasını koruyacağını düşünüyordum.

O ince çizgiyi yeni yönetim sürekli yakalamıyor, tecrübeyi de zamanla kazanıyor, kazandığında da iş işten geçmiş oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı