Bu forum neden çok katı ve saçma?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SadeceBİrisi.

Zeptopat
Katılım
12 Haziran 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aktif bir başka forum kullanıcısıyım bazen buraya bakıyorum yanlış bilgi verenlere uyarı atmıyor. Sırf dün birisi bir hocamızı yanlış bilgilendirdiği için üye oldum yoksa bu foruma toplu olarak kinliyiz çünkü saçma sapan uyarı yiyen kişilerdeniz ve yanlış bilgi verenlere uyarı atılmaması çok sinir bozucu bir durum.
Başka forumların ortamı daha samimi daha kibar gibi geliyor. Çünkü orada bir birimizin eksiklerini anlatıp daha bilinçli bir ortamı beraber oluşturuyoruz.
 
Yanlış bilgi veren mesajlara uyarı atılmaması söz konusu değil. İlgili kaynağı ile raporlarsanız uyarı alacaktır. Sonuçta yanlışın neden yanlış olduğunun sorgulanması gerekir değil mi?

Grup olarak kinli olmanızı açıkçası anlayamadım. Sonuçta bizim sitemizin bir kullanım sözleşmesi ve kuralları var. Siteye kayıt olurken kullanım sözleşmemisini ve kuralları kabul ediyorsunuz. Böyle bir durumda sorumluluğu kabul ediyorsunuz.

Saçma sapan uyarılardan kastınız yazım kurallarına bağlı olarak alınan uyarılarsa bu da sizin görüşünüzdür. Biz Türkçe diline ve kurallarına uymaya özen gösteriyoruz hatta bunun için yazım denetimini aracını size sunduk. Ayrıca yazım denetimi aracını da her geçen gün daha çok geliştiriyoruz.

Düşünceleriniz bize karşı kötü olabilir veya başka forumları kullanmak istiyorsanız kullanabilirsiniz. Kimse sizi bu konuda zorlayamaz, istediğiniz platformu kullanmakta özgürsünüz.

İyi günler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı