Bu Kadar Teknoloji Aletini Nereden Buluyorsunuz?

Recional

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2014
Mesajlar
215
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Recep Hocam Ali Hocam Berker Hocam (Adınızı yalnış yazdıysam kusura bakmayın) Ve diğer technopat sorumluları; Bu kadar teknolojik aleti nereden buluyorsunuz ? Yada bunları alacak parayı nereden buluyorsunuz ? (Beni ilgilendirmez gerçi) Büyük ihtimalle susturulucam. @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
İnceleyip geri yolladıkları bazı parçalar için geçerli. Piyasanın içinde oldukları için genellikle tanıdıklarına sistem topluyorlar. Hepsini kendileri için toplamıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür sitelerde ürünler çok talep olmadığı sürece kendileri tarafından alınmaz. İncelenen ürünlerin %90 firmalar tarafından gönderiliyor. Gönderilen ürünler satılamaz ürünler. Genellikle bir ürünü türkiye'de ne kadar büyük teknoloji sitesi varsa hepside dolaşır sonra firmaya döner. Veya anlaşma gereği teknoloji sitesinde kalır ancak site o ürünü satamaz, devredemez. Firma o ürünü istediği zaman geri isteme hakkına sahip olur. Bu dediğimi genellikle büyük firmalar yapıyor. Örneğin samsung gönderdiği bir ürünü kolay kolay geri istemiyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı