Bu kız güzel mi?

Arkadaşım diyor ki sizin standartlarınız çok yüksek.
Ne standartı? Ortada kız yok? Çizim var sadece. Bu Japon çizimlerini çok sık izlemeyin. Detaylı araştırmadım ama bir süre sonra gerçek hayattaki kızlardan hoşlanmamaya başlarsınız. Bu cinsel içerikli herhangi bir şey içinde geçerlidir.

Ne standartı? Ortada kız yok? Çizim var sadece. Bu Japon çizimlerini çok sık izlemeyin. detaylı araştırmadım ama bir süre sonra gerçek hayattaki kızlardan hoşlanmamaya başlarsınız. Bu cinsel içerikli herhangi bir şey içinde geçerlidir.

Kessinlikle katılıyorum.

Bu sadece aşık olmak veya birlikte olmak gibi konularda geçerli değil izlediğniz animenin bir süre sonra karakterlerine özenmeye başlıyorsunuz onlar gibi hareket ediyorsunuz onlar gibi davranmaya tepki vermeye başlıyorunuz.

Çok tanıdığım var sürekli anime izleyen hepsinin garip hareketleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kessinlikle katılıyorum.

Bu sadece aşık olmak veya birlikte olmak gibi konularda geçerli değil izlediğniz animenin bir süre sonra karakterlerine özenmeye başlıyorsunuz onlar gibi hareket ediyorsunuz onlar gibi davranmaya tepki vermeye başlıyorunuz.

Çok tanıdığım var sürekli anime izleyen hepsinin garip hareketleri var.

Bende izliyorum ve büyük olmama rağmen
Evet gerçek kızlardan hoşlanmamaya başlıyorsunuz ama öyle garip hareketlerim olmadı.
Hocam garip hareketlerden kastınız nedir merak ettim.

Ne standartı? Ortada kız yok? Çizim var sadece. Bu Japon çizimlerini çok sık izlemeyin. detaylı araştırmadım ama bir süre sonra gerçek hayattaki kızlardan hoşlanmamaya başlarsınız. Bu cinsel içerikli herhangi bir şey içinde geçerlidir.

Hocam siz çizim olup olmadığına bakmayın karakterin güzel olup olmadığına bakın boş verin konu bununla alakalı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı