Benim reddetme şansımda olmadı at gözlüğüyle sadece bir kıza aşık oldum ve etrafımda ki hiçkimseyi umursamadım sadece onun egosunu kaldırdım ve kıçıma tekme basmasını kolaylaştırdım eskiden üzülsem bile şu an gülerek anlatıyorum soranlara ve yolun sonunde tek başıma kaldım.
Benim reddetme şansımda olmadı at gözlüğüyle sadece bir kıza aşık oldum ve etrafımda ki hiçkimseyi umursamadım sadece onun egosunu kaldırdım ve kıçıma tekme basmasını kolaylaştırdım eskiden üzülsem bile şu an gülerek anlatıyorum soranlara ve yolun sonunde tek başıma kaldım.
Aynıyız . Bende reddettim derken direk defol tarzı değil yine alttan alarak gibi.
Bu arada son zamanlarda 5 senedir dineldiğim sagoya daha çok sardım özellikle romantizma parçası yarama merhem oldu. Herkese önerilir.
Aynıyız. Bende reddettim derken direkt defol tarzı değil yine alttan alarak gibi.
Bu arada son zamanlarda 5 senedir dineldiğim sagoya daha çok sardım özellikle romantizma parçası yarama merhem oldu. Herkese önerilir.
2-3 senedir hiçbir kız tarafından konuşulmadım konuşulmadım derken dedikodu değil biri de yanıma gelip nasılsın demedi yani bende gitmedim öle asosyal olarak geziniyorum bir kıza tutuldum oda yakışıklısın falan deyip özgüven pompalıyordu (en yakın arkadaşım bu arada aşık olduğum kız) tabii bende inanmıyordum en son işte engelledi bende müziğe falan vurdum kendimi. Yakışıklı olduğumda yok kime göre tabii ama bana göre değil kimseden de öyle bir şey duymuyorum arkadaşlarım dışında onlarda işte moralim bozulmasın diye diyorlar zengin ve yakısıklı berkecanlar hep 1-0 önde.
2-3 senedir hiçbir kız tarafından konuşulmadım konuşulmadım derken dedikodu değil biri de yanıma gelip nasılsın demedi yani bende gitmedim öle asosyal olarak geziniyorum bir kıza tutuldum oda yakışıklısın falan deyip özgüven pompalıyordu (en yakın arkadaşım bu arada aşık olduğum kız) tabii bende inanmıyordum en son işte engelledi bende müziğe falan vurdum kendimi.
Özen göstermek mi nelere başvurdum aklın almaz en son gidip arkadaşlarıma nasıl yakışıklı olurum falan deyip Google'a yakışıklı olmak falan diye aratıyordum sen düşün sadece sevilmek istedik işte.
Özen göstermek mi nelere başvurdum aklın almaz en son gidip arkadaşlarıma nasıl yakışıklı olurum falan deyip Google'a yakışıklı olmak falan diye aratıyordum sen düşün sadece sevilmek istedik işte.
Ciddi ilişkiler yaşamak için erken. Deli divane aşığım modundan çık ve kızla iyi vakit geçirmeye çalış. Zaten birbirinize göreyseniz zamanla yeşil ışık yakar.
Ama illa değer mi değmez mi sorusunun cevabını almak istiyorsan, değmez. Çünkü bu devirde değecek insan nadir çıkar.