TheNovaPunchers
Hectopat
Daha fazla
Ya yaşım 17 ve cidden eylül'den beri sevdiğim bir kız var. Belli etmeye falan çalışıyorum son aylarda ciddiyetimi. 5 6 saniye bakıştığımız bile oluyordu, ve ben de dün açıldım. Konusmalar şöyle kısaca:
Ben: Xxxxx naber.
Sana bir şey söyleyecegim bir ara baksana.
Xxxxx: Efendim ne oldu?
Ben: Eee sey kızım ben seni deli gibi seviyorum ya.
Son zamanlarda hep yaninda olmaya falan calistim.
Xxxxx: Biliyorum.
Ben: Sen son zamanlarda (son 1 hafta bana soguktu.) bana soguk davrandigindan kahroluyordum be.
Bilmeni istedim.
Xxxxx: Sorun yok ben zaten bikiyordum ama sunu bil bu bir sey degistirmeyecek.
Ben: Peki.
Yalın ~ değmez.
Bu isler boyle yurumez tatlum oncelikle o kizin arkadas ve kendi ortamina girmelisin ve onunla arkadaslik yapip sohbet edip nabzini olcmelisin bu isler boyle yurur. Bunu bir kenara yaz..
Hocam boş verin yahu. Hayatınıza bir kız girmese de oluyor. Hem kız demek masraf demek. Haftada en az 1 buluşma yapacaksın. Daha sonra ona hediye alacaksın, memnun etme çabalarına gireceksin ve kendi hayatını unutacaksın. Okul hayatımda hiç kızlara ilgi duymadım. Onları hep arkadaş olarak gördüm. Lise 1'de çok çalışkan ve yakışıklı olduğumu söylerdi kızlar. Yani yüzüme yüzüme söylerlerdi. Bunun yanında bizim okulun yanında bir kız lisesi vardı. Eve gitmek için oranın önünden geçmem gerekiyordu. Geçerken kızlar laf atıyordu hep. "Gelsene yakışıklı" diyenleri bile vardı. Yani kendimi de yakışıklı bulmuyorum ama kızlara hiç duygum olmadı. Bunu da neden anlattıysam. Neyse okuyan olur belki iyi sosyaller herkese.
Kardeşim sende ne yaptıysan. Takmayın kafanıza böyle şeyleri elbet bir gün huy huyunuza uygun bir kiz arkadaş bulursunuz. Lakin simdileri de daha cok kendinizi gelistirmeye bakın. Zaten gerisi sonradan gelecektir .
Başka bir şey diyemeyeceğim.
Değmez dostum hiç konuşma bile. Kizlar için tipden ziyade konuşma daha ağır basar bu arada, iki espri yap bilgili olduğuna inandır biraz yakınlaş sonra 30 dakika yağdır kıza söyle seviyorum böyle güzelsin falan fistan illaki düşer ama buna yapma dediğim gibi. Eski günler aklıma geldi be kardeşim hiç tanımadığım kızı daha görüşmeden telefonda en geç yarım saat içinde sevgili yapar 2 saat sonra buluşur akşamada yol verirdim hey gidi günler hey.
Biz sana o kadar söylemiştik ama hocam, neyse hatanı anladığına göre bir daha böyle şeyler yapmazsın diye umut ediyorum.
Koşma bırak gitsin kız sanırım ego dolu gibi.
Ne kadar sevdiğini en iyi sen biliyorsun. Şimdi sor bakalım kendine, değer mi?
Sen daha 17 yaşındasın ne kız işleriyle neden uğraşıyorsun? Üniversite ortamında yaparsın. Lise ortamı okul hayatında görüp görebileceğin en iyi yerdir ama üniversite sınavına çalışmak gibi bir sorumluluğun var. Üniversitede rahat olursun kimse de seni yargılamaz.
Kardeş sınava gireceksin seneye. Allah aşkına bir kız için hayatını riske atmaya değer mi?
Kızla aranda nasıl bir ilişki var bilemeyiz ama zorlarsan belki olabilir ama olmama ihtimalide var ki olmazsa kız senle daha arkadaş bile kalmaz sana kalmış bir şey içinden geleni yap ama sonra onu kaybettim diye üzülme bu riski göze alıp ne yapacaksan yap.
Hiçbir kız için peşinde koşmaya değmez istiyorsa zaten gelir sana dostum. Boş ver bu kızı bırak ve yeni kızlara yelken aç
Beyler bayanlar uzun zaman sonra selamlar. Bugün ani bir gelişme oldu. Bu kız yeni biryle çıkmıştı şimdi ayrıldılar ve bana mesaj attı konuşma şöyle:
X: Enes.
Me: Evet.
X: Teklifin hala geçerli mi?
Me: Hangisi?
X: Biliyorsun iste zorlama.
Me: Dalga falan mı geçicen derdin ne?
X: Ne dalgası Allah aşkına geçerli mi?
Me: Sana biraz düsünüp yazarım.
Yahu acil soyleyin napim ne diyeyim?
Duygularım hala aynı bilmiyorum.
Konuya yeni gelen arkadaslar bastan okusun anca anlar hepsini.
Böyle yapacağım büyük ihtimal.Teklifini reddet sanki başka bir kız varmış gibi davran ve o sırada başka kızlarla flört etmeye çalış. Kız seni yedek kulübesine atmış zaten diğer çocukla olmayınca sana dönmüş. Asla yedek oyuncu olma dostumerkek adam sitesi var oraya girip bak oku yazıları ve değişimi göreceksin yakın zamanda.
Bu ne kardeş, manavdan elma mı seçiyorsunuz?Beyler bayanlar uzun zaman sonra selamlar. Bugün ani bir gelişme oldu. Bu kız yeni biryle çıkmıştı şimdi ayrıldılar ve bana mesaj attı konuşma şöyle:
X: Enes
Me: Evet.
X: Teklifin hala geçerli mi?
Me: Hangisi?
X: Biliyorsun iste zorlama.
Me: Dalga falan mı geçicen derdin ne?
X: Ne dalgası Allah aşkına geçerli mi?
Me: Sana biraz düsünüp yazarım.
Yahu acil soyleyin napim ne diyeyim?
Duygularım hala aynı bilmiyorum.
Konuya yeni gelen arkadaslar bastan okusun anca anlar hepsini.