Bu kız için bir daha peşinden koşmaya değer mi?

Kardeş sınava gireceksin seneye. Allah aşkına bir kız için hayatını riske atmaya değer mi?

Kızla aranda nasıl bir ilişki var bilemeyiz ama zorlarsan belki olabilir ama olmama ihtimalide var ki olmazsa kız senle daha arkadaş bile kalmaz sana kalmış bir şey içinden geleni yap ama sonra onu kaybettim diye üzülme bu riski göze alıp ne yapacaksan yap.

Hiçbir kız için peşinde koşmaya değmez istiyorsa zaten gelir sana dostum. Boşver bu kızı bırak ve yeni kızlara yelken aç

Yalın ~ değmez.

Bu isler boyle yurumez tatlum oncelikle o kizin arkadas ve kendi ortamina girmelisin ve onunla arkadaslik yapip sohbet edip nabzini olcmelisin bu isler boyle yurur. Bunu bir kenara yaz..

Kardeşim sende ne yaptıysan . Takmayın kafanıza böyle şeyleri elbet bir gün huy huyunuza uygun bir kiz arkadaş bulursunuz. Lakin simdileri de daha cok kendinizi gelistirmeye bakın. Zaten gerisi sonradan gelecektir .

Biz sana o kadar söylemiştik ama hocam, neyse hatanı anladığına göre bir daha böyle şeyler yapmazsın diye umut ediyorum.

Koşma bırak gitsin kız sanırım ego dolu gibi.

Ne kadar sevdiğini en iyi sen biliyorsun. Şimdi sor bakalım kendine, değer mi?

Kardeş sınava gireceksin seneye. Allah aşkına bir kız için hayatını riske atmaya değer mi?

Hiçbir kız için peşinde koşmaya değmez istiyorsa zaten gelir sana dostum. Boş ver bu kızı bırak ve yeni kızlara yelken aç

Beyler bayanlar uzun zaman sonra selamlar . Bugün ani bir gelişme oldu. Bu kız yeni biryle çıkmıştı şimdi ayrıldılar ve bana mesaj attı konuşma şöyle:
X: Enes
Me: Evet.
X: Teklifin hala geçerli mi?
Me: Hangisi?
X: Biliyorsun iste zorlama.
Me: Dalga falan mı geçicen derdin ne?
X: Ne dalgası Allah aşkına geçerli mi?
Me: Sana biraz düsünüp yazarım.
Yahu acil soyleyin napim ne diyeyim?
Duygularım hala aynı bilmiyorum.
Konuya yeni gelen arkadaslar bastan okusun anca anlar hepsini.

Teklifini reddet sanki başka bir kız varmış gibi davran ve o sırada başka kızlarla flört etmeye çalış. Kız seni yedek kulübesine atmış zaten diğer çocukla olmayınca sana dönmüş. Asla yedek oyuncu olma dostum erkek adam sitesi var oraya girip bak oku yazıları ve değişimi göreceksin yakın zamanda.

kız seni fazla sallamamış çok sevsen bile en sonunda unutcaksın zaten o yüzden şimdiden uzaklaş ileride sana değer veren birini bulcaksın illaki
okumamıştım şimdi okudum yeni mesajı konu güncellenmiş o yüzden yapacağın şey sana kalmış kolay gelsin

Böyle yapacağım büyük ihtimal.

Bu ne kardeş, manavdan elma mı seçiyorsunuz?

Kendini tutamazsın bu yaşlarda elinde değildir ama bu yaşlardaki ilişkileri ciddiyr alma. Gezin tozun ama hayatına yön vermesine izin verme. Senin daha önemli işlerle meşgul olman lazım. Biz yaşadık tecrübe ettik. Birkaç sene sonra adını hatırlmayacakdin belkide. Arkana bakıp ne salakmışım ağladığım gecelere yazık diyosun. Platonik aşklar çok yaşadım ben. Ne sınavlara konsantre olabildim ne bise. Hayatımdan çaldı sadece. Çok nadirdir misal genç yaşta sevip kariyer yapıp sonrasında evlenen. Bir noktada ayrılır kesinlikle biri. 20 yaşında evlilik planı kuranlarda fiyaskodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…