Bu kız için bir daha peşinden koşmaya değer mi?

Seninle bu şekilde konuşan bir kızı bir şekilde ilişkiye razı etsen bile kiz seni adam yerine koymayacaktir cepte görecektir, iliski boyunca sürekli köpeklenecektir aşırı derecede üzecekler yaş 29 çok geçtim bu durumlardan zamaninda kendimin ve cevremin tecrübeleri bu yönde. Bir de bir kıza açılırken o tip abarti cümleler değil de mesela "seni biraz daha yakından tanımak istiyorum, ilginç bir karakterin var, sende beni kendine çeken bir şey var, çok zeki birisin olaylara bakış açını çok beğeniyorum gibi cümleler ile yaklaş, yani düz götün güzel deme pantolon çok yakışıyor de ilk başlarda, sonra dirty talka karışmam kızına göre değişir :)

Seninle bu şekilde konuşan bir kızı bir şekilde ilişkiye razı etsen bile kiz seni adam yerine koymayacaktir cepte görecektir, iliski boyunca sürekli köpeklenecektir aşırı derecede üzecekler yaş 29 çok geçtim bu durumlardan zamaninda kendimin ve cevremin tecrübeleri bu yönde. Bir de bir kıza açılırken o tip abarti cümleler değil de mesela "seni biraz daha yakından tanımak istiyorum, ilginç bir karakterin var, sende beni kendine çeken bir şey var, çok zeki birisin olaylara bakış açını çok beğeniyorum gibi cümleler ile yaklaş, yani düz götün güzel deme pantolon çok yakışıyor de ilk başlarda, sonra dirty talka karışmam kızına göre değişir :)
Çok saol :)

Benden sana tavsiye al evladını koşarak uzaklaş :):):) Bir tanecik evladımız var onu da böyle kızların peşinden koşarak tüketmeyelim dimi ? Zaten şimdiki kızlar para sevdalısı. Ağzınla kuş tutsan bakmazlar paran yoksa. Ne demişler; Paran varsa yancıkta duka oynar mincoda 😀 Hadi kal sağlıcakla.

2-3 senedir hiçbir kız tarafından konuşulmadım konuşulmadım derken dedikodu değil biri de yanıma gelip nasılsın demedi yani bende gitmedim öle asosyal olarak geziniyorum bir kıza tutuldum oda yakışıklısın falan deyip özgüven pompalıyordu (en yakın arkadaşım bu arada aşık olduğum kız) tabii bende inanmıyordum en son işte engelledi bende müziğe falan vurdum kendimi. Yakışıklı olduğumda yok kime göre tabii ama bana göre değil kimseden de öyle bir şey duymuyorum arkadaşlarım dışında onlarda işte moralim bozulmasın diye diyorlar zengin ve yakısıklı berkecanlar hep 1-0 önde.

Dostum o konuya bende çok kafamı takardım yakışıklılık vs. inan bak kendimizi üzmeye değmiyor şu hayatta bir tane sağlam dostun olsun karı kız gelip geçici.
Kardeşim en başından beri tüm mesajları tek tek okuyorum çoğunluk değmez demiş bende aynı fikirdeyim kız düşünceli iyi biri olsa ilk teklifi yaptığın zaman öyle cins cins konuşmaz sana daha farklı bir açıklama yapardı ama gitmiş berkecanıyla çıkmış çocuk bunu güzel bir yemiş peçete gibi atmış kenarıya sonra iki üç triplere girmiş acısını bastırmak için sana yazıyor çünkü seni elinde görüyor 21 yaşındayım şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı bir kıza açıldım oda duygularımızla oynadı o günden sonra hiçbir kıza açılmadım sosyal hayatım olduğu söylenemez inanır mısın dostum kızlardan nefret ettim artık hiçbir kızla konuşmam diyaloğa girmem evden işe işten eve günlük rutinim budur her gece açarım duygusal TR rap yakarım sigaramı başlarım düşünmeye inan değmiyor ciğeri beş para etmeyecek insanlar için canını sıkmana değmez sen bu kızla çık seni süründürüp bırakıcak olan sana olacak her gün üzüntü keder insana zor geliyor herkes istiyor hayatına düzgün bir kız girsin sevelim arkasında duralım oda olmuyor biraz şans lazım o bizde de yok benim gibi aptallık yapıp da olmayan bir ilişki için bir insana bağlanma ilk açıldığım kız tarafından reddedildim ondan sonra güvensizlik başladı öncesinde de kendime çok güvendiğim söylenemez özellikte şimdi ki kızlara merhaba dediğin zaman triplere giriyor bir ego bir şey daha dünün bok torbaları iki üç makyaj yapıp ortama girince hepsi kendilerini bir bok sandılar bir kız geçiyor bakıyorsun birden bir hava giriyorlar öf püf yüzlerini ekşitiyorlar kendilerini peygamber sanıyorlar töbe estafurullah olur da kızla bir ilişkin olursa sakın ha değer verme kullanıyorsun sonra bırakıyorsun.

Benim, ellerimden aldılar en güzel zamanı.
Şimdi utanmadan diyorlar ki: "Kimsesiz, zavallı."
Diyorum ki: "En azından kendime zararım."
Bahar ne bilsin, yaprak eylül de derdinden sarardı.

Gözlerinden düşecek kadar sakardım.
Yaşattıklarından roman yazsam yok satardım.
Keşke bana da sorsalardı. Seçme şansım yoktu.
Yeryüzünde sana kanacak son salaktım.

Her birine ayrı kızgınım; dökülen hiçbir saçını sevmem.
Anlamıyorum, bir şey nasıl kopabiliyor senden?
Ben bir parçan olmak için paramparça oldum.
Onlar baş üstünde yeri varken nasıl intihar ederler?

Ben gördüğüm tüm rüyaları sana yordum.
Kalbin, her aşk için heyecanlıyken bana yorgun.
Anladım ki, dönüp dolaşıp aynı yere varıyordum.
Çok mu arabesk oldu? Sanki diğerlerini dinliyordun!

Son düzenleme:
Dostum o konuya bende çok kafamı takardım yakışıklılık vs. inan bak kendimizi üzmeye değmiyor şu hayatta bir tane sağlam dostun olsun karı kız gelip geçici.
Kardeşim en başından beri tüm mesajları tek tek okuyorum çoğunluk değmez demiş bende aynı fikirdeyim kız düşünceli iyi biri olsa ilk teklifi yaptığın zaman öyle cins cins konuşmaz sana daha farklı bir açıklama yapardı ama gitmiş berkecanıyla çıkmış çocuk bunu güzel bir yemiş peçete gibi atmış kenarıya sonra iki üç triplere girmiş acısını bastırmak için sana yazıyor çünkü seni elinde görüyor 21 yaşındayım şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı bir kıza açıldım oda duygularımızla oynadı o günden sonra hiçbir kıza açılmadım sosyal hayatım olduğu söylenemez inanır mısın dostum kızlardan nefret ettim artık hiçbir kızla konuşmam diyaloğa girmem evden işe işten eve günlük rutinim budur her gece açarım duygusal TR rap yakarım sigaramı başlarım düşünmeye inan değmiyor ciğeri beş para etmeyecek insanlar için canını sıkmana değmez sen bu kızla çık seni süründürüp bırakıcak olan sana olacak her gün üzüntü keder insana zor geliyor herkes istiyor hayatına düzgün bir kız girsin sevelim arkasında duralım oda olmuyor biraz şans lazım o bizde de yok benim gibi aptallık yapıp da olmayan bir ilişki için bir insana bağlanma ilk açıldığım kız tarafından reddedildim ondan sonra güvensizlik başladı öncesinde de kendime çok güvendiğim söylenemez özellikte şimdi ki kızlara merhaba dediğin zaman triplere giriyor bir ego bir şey daha dünün bok torbaları iki üç makyaj yapıp ortama girince hepsi kendilerini bir bok sandılar bir kız geçiyor bakıyorsun birden bir hava giriyorlar öf püf yüzlerini ekşitiyorlar kendilerini peygamber sanıyorlar töbe estafurullah olur da kızla bir ilişkin olursa sakın ha değer verme kullanıyorsun sonra bırakıyorsun.

Benim, ellerimden aldılar en güzel zamanı.
Şimdi utanmadan diyorlar ki: "Kimsesiz, zavallı."
Diyorum ki: "En azından kendime zararım."
Bahar ne bilsin, yaprak eylül'de derdinden sarardı.

Gözlerinden düşecek kadar sakardım.
Yaşattıklarından roman yazsam yok satardım.
Keşke bana da sorsalardı. Seçme şansım yoktu.
Yeryüzünde sana kanacak son salaktım.

Her birine ayrı kızgınım; dökülen hiçbir saçını sevmem.
Anlamıyorum, bir şey nasıl kopabiliyor senden?
Ben bir parçan olmak için paramparça oldum.
Onlar baş üstünde yeri varken nasıl intihar ederler?

Ben gördüğüm tüm rüyaları sana yordum.
Kalbin, her aşk için heyecanlıyken bana yorgun.
Anladım ki, dönüp dolaşıp aynı yere varıyordum.
Çok mu arabesk oldu? Sanki diğerlerini dinliyordun!

Ben ciddi manada babamdan böyle nasihat almadım. :( çok teşekkür ederim güzel abim.
Bende değiştrmeye karar verdim haatımın bu kısımlarını tekrar teşekkür ederim Technopat'ın güzel insanları.

Ya yaşım 17 ve cidden eylül'den beri sevdiğim bir kız var. Belli etmeye falan çalışıyorum son aylarda ciddiyetimi. 5 6 saniye bakıştığımız bile oluyordu, ve ben de dün açıldım. Konusmalar şöyle kısaca:
Ben: Xxxxx naber.
Sana bir şey söyleyecegim bir ara baksana.
Xxxxx: Efendim ne oldu?
Ben: Eee sey kızım ben seni deli gibi seviyorum ya.
Son zamanlarda hep yaninda olmaya falan calistim.
Xxxxx: Biliyorum.
Ben: Sen son zamanlarda (son 1 hafta bana soguktu.) bana soguk davrandigindan kahroluyordum be.
Bilmeni istedim.
Xxxxx: Sorun yok ben zaten bikiyordum ama sunu bil bu bir sey degistirmeyecek.
Ben: Peki.

Git PC topla, gamer falan ol. Sonra o kızın peşinden koşacağıma GTA V Online'de kral olurdum dersin. Pişman olma, uğraştırmıyorsa sıkıntı yok :D

Git PC topla, gamer falan ol. Sonra o kızın peşinden koşacağıma GTA V Online'de kral olurdum dersin. Pişman olma, uğraştırmıyorsa sıkıntı yok :D.

O iş zaten tamam ailem Kocaeli'de ben istanbuldayım akşamları garsonluk falan yapıyorum ve kendimi güzel bir PC topladım 2 hafta önce:
RTX 2070 ASUS STRIX.
R7 3800X.
X570-A PRO.
daha iyisi sizin olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı