Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #51 183206 dedi: Şimdi hazırladım hemen hocam, beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam beğenmek ne kelime bayıldım.
183206 dedi: Şimdi hazırladım hemen hocam, beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam beğenmek ne kelime bayıldım.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #52 183206 dedi: Kızın defterini aç ve şu akrostişi yaz: Balina hacmindesin, sıraya sığmıyorsun. Tank gibisin, manzaramı kapatıyorsun. Senin müzik zevkine osurayım, kulağımı paslandırıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam sinirim bozuldu, gülme krizine girdim ya, gayet güzel
183206 dedi: Kızın defterini aç ve şu akrostişi yaz: Balina hacmindesin, sıraya sığmıyorsun. Tank gibisin, manzaramı kapatıyorsun. Senin müzik zevkine osurayım, kulağımı paslandırıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam sinirim bozuldu, gülme krizine girdim ya, gayet güzel
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #53 The Fallen Angel dedi: Sürekli hastayım yazıyorsun. Bende merak ettim, sordum. Cevap var mı? Dur tahmin edeyim. Bipolar? Anksiyete bozukluğu? Şizofreni? Konu bayağı troll. Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey yazdığı için hastayım yazıyorum keyfimden değil. Ve artık şu konuyu kapatıp asıl konuya geçsek? Açtığım konuya bak konuşulan şeye bak.
The Fallen Angel dedi: Sürekli hastayım yazıyorsun. Bende merak ettim, sordum. Cevap var mı? Dur tahmin edeyim. Bipolar? Anksiyete bozukluğu? Şizofreni? Konu bayağı troll. Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey yazdığı için hastayım yazıyorum keyfimden değil. Ve artık şu konuyu kapatıp asıl konuya geçsek? Açtığım konuya bak konuşulan şeye bak.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #54 noXtenn dedi: İlkokul? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir vallahi, şaşırmam, ancak bir kaç kişi sormuş, arkadaş pek umursamamış. Var bir sıkıntı bu işte. Silinen üye dedi: Herkes bir şey yazdığı için hastayım yazıyorum keyfimden değil. Ve artık şu konuyu kapatıp asıl konuya geçsek? Açtığım konuya bak konuşulan şeye bak. Genişletmek için tıkla... Eternal777 dedi: @Batman_Dark_Knight Kaçıncı sınıfsınız? Genişletmek için tıkla...
noXtenn dedi: İlkokul? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir vallahi, şaşırmam, ancak bir kaç kişi sormuş, arkadaş pek umursamamış. Var bir sıkıntı bu işte. Silinen üye dedi: Herkes bir şey yazdığı için hastayım yazıyorum keyfimden değil. Ve artık şu konuyu kapatıp asıl konuya geçsek? Açtığım konuya bak konuşulan şeye bak. Genişletmek için tıkla... Eternal777 dedi: @Batman_Dark_Knight Kaçıncı sınıfsınız? Genişletmek için tıkla...
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #55 Silinen üye dedi: Herkes bir şey yazdığı için hastayım yazıyorum keyfimden değil. Ve artık şu konuyu kapatıp asıl konuya geçsek? Açtığım konuya bak konuşulan şeye bak. Genişletmek için tıkla... Hocam yaşınızı öğrenebilirmiyiz artık?
Silinen üye dedi: Herkes bir şey yazdığı için hastayım yazıyorum keyfimden değil. Ve artık şu konuyu kapatıp asıl konuya geçsek? Açtığım konuya bak konuşulan şeye bak. Genişletmek için tıkla... Hocam yaşınızı öğrenebilirmiyiz artık?
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #56 Eternal777 dedi: Katılıyorum hocam, sinirim bozuldu.@batman_dark_knight kaçıncı sınıfsınız? Genişletmek için tıkla... 7. sınıftayım. Coda dedi: "Hocam yaşınızı öğrenebilir miyim?" Genişletmek için tıkla... Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur.
Eternal777 dedi: Katılıyorum hocam, sinirim bozuldu.@batman_dark_knight kaçıncı sınıfsınız? Genişletmek için tıkla... 7. sınıftayım. Coda dedi: "Hocam yaşınızı öğrenebilir miyim?" Genişletmek için tıkla... Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Eylül 2021 #57 Hiç kimse.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #58 Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur. Genişletmek için tıkla... E biz boşuna konuşuyormuşuz arkadaşlar dağılın.
Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Yaşım 13 arkadaşlar ancak 13,5 daha doğru bir tabir olur. Genişletmek için tıkla... E biz boşuna konuşuyormuşuz arkadaşlar dağılın.
Alfha13 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #59 Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... Hele şükür. Takma bunları, boş ver. 1 sene daha sonra zaten sana benzeyenlerle birlikte olacaksın. Ayrıca 7. sınıfta normal bunlar, bizim zamanımızda pek değildi ama artık normal.
Silinen üye dedi: 7. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... Hele şükür. Takma bunları, boş ver. 1 sene daha sonra zaten sana benzeyenlerle birlikte olacaksın. Ayrıca 7. sınıfta normal bunlar, bizim zamanımızda pek değildi ama artık normal.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #60 Coda dedi: E biz boşuna konuşuyormuşuz arkadaşlar dağılın. Genişletmek için tıkla... Olaylar yaşandı arkadaşlar, yaşın ne önemi var?
Coda dedi: E biz boşuna konuşuyormuşuz arkadaşlar dağılın. Genişletmek için tıkla... Olaylar yaşandı arkadaşlar, yaşın ne önemi var?