fortekno
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Vivobook Pro 15
Ryzen5 5600H
RTX 3050 mobile (max Q)
8x2 3200mhz ddr4 ram
512GB nvme M2 ssd
15.6" 144hz
- Meslek
- Öğrenci
Macbook ebatlarındaki hiçbir windows cihaz o pil süresini veremiyor, taşınabilirlik ve fansız tasarıma sahip olması da güzel. İşletim sisteminin sağladığı optimizasyon özellikleri de var. İstek ve ihtiyaca bağlı olmakla birlikte ultrabook sınıfındaki en verimli cihazlardan biri. Ürünleri kendi sınıfında değerlendirmeliyiz. Formula1 araçları çok hızlıdır fakat 30 tonluk dorseyi çekmek için kullanamazsınızPara ve ar-ge için zaman verirsen herkes için kolay.
Mac'lerde ARM64 olması falan umurumda değil dostum, soruma hala cevap alamadım.
Sorum: Bu MacBook'lar ne-işe-yarar?
MacBook'un yaptığı çoğu işi buradaki okuduklarımdan görüğüm Windows'ta yapabiliyor ve videoyu eğer "izlerseniz" Windows sistemler Mac serilerden daha güçlüler.
Bir insan niye MacBook'ya da Mac sistem alır bunun cevabını verin dedikçe aban MacBook savunuyorsunuz. Bana savunmayın, neden daha performanslısı varken Mac sistemler alınıyor onun cevabını verin.
Ne bileyim, sadece bir program var ve sadece Mac açabiliyor gibi harbi geçerli bir sebep verin.
Mac studio ile ilgili olarak ise işletim sistemi ve yine bazı optimizasyon faydalarının yanında iphone cihazlara uygulama geliştirmek için de macOS gerekiyor. Daha uyguna daha performanslı windows pcler tabii ki var ama yine parası olan düdüğü çalıyor.
Son düzenleme: