''Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir'' hatası

setolerance

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır PC'de bir sıkıntı yaşıyordum. Format attığımda (sürekli kullandığım USB) kurulumu yaptı fakat ekran kartını güncelleyemedim. Experience'dan indirmeyi de denedim Manuel indirmeyi de denedim önceki sürümünü indirmeyi de denedim ama kurulum yapamadım.''Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows' un bu sürümüyle uyumlu değildir'' şeklinde bir hata alıyorum. Hatta belki USB'de bir sorun vardır diye teknik servise götürdüm format atması için ne denediyse olmadı. Problem sizce neyden kaynaklanıyordur? Ekran kartından ise garantiye vereceğim. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada ekran kartım GTX 1060 işletim sistemim Windows 10 64 bit.

Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bir arkadaşımda Windows 10 güncellemesi yaparak çözdüğümüz sorun. Windows güncellemeleri arasında ekran kartı sürücüsü de vardı, kendi haline bıraktık ve yine yüklemişti, Windows 10 güncelleme yardımcısını indirince sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı