Bu para nereden geliyor?

Ailesi zengin olan vardır. İşi çok kazandıran vardır. Ama burada ki sorun sizin bunu düşünmeniz.
Güzel bir lafımız var '' Zenginin malı züğürdün çenesini yorar '' Ben de merak ediyordum baştan. Ama çalışmaya başlayınca merak kalmadı. İyi bir işiniz olursa daha da pahalı sistemler toplayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş, aile, gasp, kumar, çek-senet, dolandırıcılık türlü türlü yerlerden para gelebiliyor. Kişiden kişiye değişir.

Çalışarak ve kazanarak. Ben 20-21 yaşlarında üniversite öğrencisiyim. Liseden beri çalışıyorum. Kendime yetecek şekilde bir oda, bilgisayar ve motosiklet aldım. Ailemden liseden beri para almıyorum. Kendi kendime az çok yetiyorum.

Ben öğrenci halimle ve vasıfsız bir eleman olarak bunları yapabildiysem eli iş tutan azıcık zeki insanların 200-300K TL bandında arabaları binmesi çok normal. Hatta 30-40K TL PC için bile az onlara.
Ben de bu arkadaş gibi liseden beri çalışırım. Kendi odamı bilgisayarımı dizdim. Şu an 21 yaşındayım ve eylül ayında ilk arabamı aldım. Kimseden borç almadan kendi tırnağımla kazıya kazıya geldim buralara. Biraz sosyal hayatımdan kıstım ama bence değdi. Çalışan birisini ailesi desteklerse yapamayacağı şey yoktur hissi geliyor insana.

15bin dediğin 2.8-3 bin dolar. Yakında 15 dediğin 25 de olur 35 de. Sen dolar olarak bakıcaksın. :) Çünkü aldığın mallar yerli değil ve burda üretilip senin paranla satılmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı