Bu para nereden geliyor?

Ailesi zengin olan vardır. İşi çok kazandıran vardır. Ama burada ki sorun sizin bunu düşünmeniz.
Güzel bir lafımız var '' Zenginin malı züğürdün çenesini yorar '' Ben de merak ediyordum baştan. Ama çalışmaya başlayınca merak kalmadı. İyi bir işiniz olursa daha da pahalı sistemler toplayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asgari ücret alıp i9 9900K'lı sistem toplayan da olabilir. Zenginlerin Samsung, fakirlerin İphone kullandığı bir ülke burası.
Haklısınız. Adamlar bankadan kredi çekip İphone alıyolar.

İş, aile, gasp, kumar, çek-senet, dolandırıcılık türlü türlü yerlerden para gelebiliyor. Kişiden kişiye değişir.

Ben de bu arkadaş gibi liseden beri çalışırım. Kendi odamı bilgisayarımı dizdim. Şu an 21 yaşındayım ve eylül ayında ilk arabamı aldım. Kimseden borç almadan kendi tırnağımla kazıya kazıya geldim buralara. Biraz sosyal hayatımdan kıstım ama bence değdi. Çalışan birisini ailesi desteklerse yapamayacağı şey yoktur hissi geliyor insana.

15bin dediğin 2.8-3 bin dolar. Yakında 15 dediğin 25 de olur 35 de. Sen dolar olarak bakıcaksın. Çünkü aldığın mallar yerli değil ve burda üretilip senin paranla satılmıyor.

Çalışan adam alır, ailenin 20.000 TL'lik bilgisayar almasını beklememek gerekiyor.
Çünkü aldığın mallar yerli değil ve burda üretilip senin paranla satılmıyor.
Ne hikmetse Çin'de, Tayvan'da üretilip Dolar'la satılıyor neden Çin Yuan'ı değil peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…