Bu peek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Karşı tarafın da kaydı mevcut mu? Ya da doğrudan maç kodunu paylaşırsanız detaylı inceleyebiliriz. Hile gibi gözüküyor.
Vuruşu yapan benim.

Rakibin site'dayken hangi açılardan kestiğini tahmin etmek çok da zor değil. Her ne kadar rakibin gözünden uçuk bir vuruş gibi algı verse de gayet yapılabilir bir vuruş.
Sonunda oyundan anlayan biri.

Şans, hile vs. diyen olmuş ama bu vuruşlar yüksek rütbeli oyuncular için normal. Valorant'ta radyant ve CS:GO'da FACEIT 10 olduğum için böyle vuruşları her gün defalarca kez görüyorum. Onun ekranında o kadar hızlı değildir emin ol.

Hocam mükemmel bir vuruş. Ben olsaydım şu an oyunu boş ver Steam'i silerdim belki 😀

Ne oyunu ne Steam'ı? Aynısı bana olacak, nükleer başlığı ateşleyecek şifreyi girerdim buraya:
1687544408137.png

Oyun vurduğunu algılamayıp iki kere emin olmuş. Diyecek söz yok.

Vuruşu yapan benim.

Sonunda oyundan anlayan biri.

Vuruşu yapan sensen iyi vurmuşsun zaten. Dediğim gibi rakibin seni, senin kendini gördüğünden daha hızlı görür. Anlık ateş etmişsin. Zaten peek noktaları bellidir. Aim koyup çıktın ve vurdun yüksek ihtimalle. Eline sağlık.

Awp kullanan kişiler Dust 2 haritasında genellikle videodaki yerde bulunup orayı gözetler. Haliyle rakibin de birinin orada olacağını her türlü bilir.

2. olarak da videodaki adam gibi birisi oradayken awp nin ön kısmından orada olduğu belli oluyor genellikle. Sen de peek atmışsın ve denk gelmiş. Güzel vurmuşsun ellerine sağlık.

Ne oyunu ne Steam'ı? Aynısı bana olacak, nükleer başlığı ateşleyecek şifreyi girerdim buraya:
Eki Görüntüle 1833606

Oyun vurduğunu algılamayıp iki kere emin olmuş. Diyecek söz yok.

Hocam o peeke deliriyorsanız;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu peekime tepkiniz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar büyük ihtimalle arkadaş bi kere bakmış siteda adamı görmüş sonra rushlayarak hs çakmış. Körü körüne hs atamaz zaten.

Konuyu açan arkadaşa bu kadar yüklenmenizin sebebini anlayamadım. Arkadaş gerçekten rakibi çok iyi analiz edip prefire bir vuruş yapmış ve bunu burada paylaşmak istemiş. Ben şahsen yaptığı vuruşu çok beğendim siz beğenmediyseniz konuyu okuyup geçip gidebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı