CS2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Merhaba, CS2 gerçekten CS serisinin şu anda en kötü oyunu olabilir kimseyi dinlemeyip oyunu daha tamamlamadan çıkardılar bind ayarlama yok eski sensimle oynayamıyorum çok saçma gerçekten 5 ayı var daha niye tamamlamadan çıkarttılar onu da anlamış değilim bir de CS ağına bağlanılıyor hatası alıyorum ve bir türlü oyun giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS2 gerçekten CS serisinin şu anda en kötü oyunu olabilir kimseyi dinlemeyip oyunu daha tamamlamadan çıkardılar bind ayarlama yok eski sensimle oynayamıyorum çok saçma gerçekten 5 ayı var daha niye tamamlamadan çıkarttılar onu da anlamış değilim bir de CS ağına bağlanılıyor hatası alıyorum ve bir türlü oyun giremiyorum.
Optimizasyon rezaleti yüzünden silmeyi düşünüyorum. Fps 250-400’lerden 100-130’a düştü.

Valorant'tan etkilenmiş bir oyun olmuş. Hem arayüz bakımından, hem de mekanik bakımından. Grafik açısından sadece parlaklık yükselmiş gibi geldi bana. Arayüzü bana göre berbat, Roblox oyunlarına benziyor. Optimizasyon rezalet, maça girince 30 saniye boyunca drop yedim. Mekanikleri de kolaylaşmış, spray attığınız da Crosshair'in mermileri takip etmesi gibi. Valorant vari bir oyun olmuş. Hiç beğenmedim.

Ayrıca o yaşadığınız CS sunucularına bağlanılıyor hatasını bende alıyorum sürekli.

Kısaca oyun çok erken çıkmış, daha önünde aylar var.

Düzenleme: Yeni fark ettim AK-47'nin skinlerinde CS:GO'daki AK-47 var.
Oyuna ilk girdiğiniz zaman büyük droplar yemeniz normal. Bir süre sonra düzeliyor.

CS2'yi eleştirdiğim noktalar.

- Oyun CS:GO ve Valorant'a oranla çok daha güçlü işlemci istiyor. Optimizasyon olarak bayağı sıkıntılı.

- Subtick sistemi her ne kadar güzel olsa da getirdiği dezavantajlar var. Oyunda genel olarak 40 ping aldığım için pek hissetmedim ama bir ara pingim 70 civarına çıktı ve o zaman 5 10 ping alan kişiler bana sıktığı zaman duvar arkasında olsam bile öldürebiliyorlardı. Eğer bu sorunu düzeltemezlerse Türkiye'de rank kasmak çok zor olacak.

- Oyunun aim mantığı tamamen Valorant'a benzemiş. Elinize AK-47 alıp duvara tek tek sıktığınız zaman göreceksiniz ki mermiler dümdüz gitmiyor dağılıyor. Bir de hareket ederek vurmayı aşırı kolaylaştırmışlar.

- Sözde yeni anti cheat gelmişti ama pek işlevini göremedim. Girdiğim ilk rekabetçi maçında hile geldi.

Er ya da geç bu hatalar düzeltilir ama aim mantığını eski haline getirmezlerse zamanla oyuncu kaybı yaşarlar. CS kendi kendini bitirir.

Optimizasyon rezaleti yüzünden silmeyi düşünüyorum. FPS 250-400'lerden 100-130'a düştü.

Ben CS:GO'da rekabetçide 400 sabit alıyordum CS2'de anlamadığım halde 500-600 arası başladım.

Ben CS:GO'da rekabetçide 400 sabit alıyordum CS2'de anlamadığım halde 500-600 arası başladım.
Hocam kimisinde optimizasyon sorunları çok oluyor. Benim oyunun ilk 3-4 dakikasında drop hep oluyor. Fakat çoğu kişi shaderlar yüklenmeye çalıştığından ilk birkaç dakikanın drop/fps sorunlarını çıkardığını söylemiş. Sonrasında düzeliyor.

Eski bir oyuna ReShade kurmak gibi.. yaani, ne diyeyim. Güzel, yalnız o botları acilen düzeltin.

Eskiden ben Internet yokken CS:GO'da tamamen botlu maç oynuyordum ve eğleniyordum şu an ise botlar 3 saniye bakıştıktan sonra ateş etmeye başlıyor, aşırı tilt edici.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı