Raynor Kilopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Merhaba, Bugün itibarıyla Vocaroo | Online voice recorder linkteki sesi almaya başladım. Coil Whine olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2021
Merhaba, Bugün itibarıyla Vocaroo | Online voice recorder linkteki sesi almaya başladım. Coil Whine olabilir mi?
Ozan J Megapat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #2 Raynor dedi: Merhaba, Bugün itibarıyla Vocaroo | Online voice recorder linkteki sesi almaya başladım. Coil Whine olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ta kendisi. Bende genelde Yüksek fps aldığım veya ekran kartını çok yorduğum oyunlarda yapıyor. Artı 0 Eksi
Raynor dedi: Merhaba, Bugün itibarıyla Vocaroo | Online voice recorder linkteki sesi almaya başladım. Coil Whine olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ta kendisi. Bende genelde Yüksek fps aldığım veya ekran kartını çok yorduğum oyunlarda yapıyor.
Captainpirate Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 Neyin sesi bu ? ekran kartı-işlemci ? Artı 0 Eksi
KS KS Raynor Kilopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #4 Ozan J dedi: Ta kendisi. Bende genelde yüksek FPS aldığım veya ekran kartını çok yorduğum oyunlarda yapıyor. Genişletmek için tıkla... Dün birazcık O.C yapmaya çalıştık ondan olsa gerek Captainpirate dedi: Neyin sesi bu? Ekran kartı-işlemci? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım nereden geldiğini. Ekran kartı gibi duruyor sanki. Artı 0 Eksi
Ozan J dedi: Ta kendisi. Bende genelde yüksek FPS aldığım veya ekran kartını çok yorduğum oyunlarda yapıyor. Genişletmek için tıkla... Dün birazcık O.C yapmaya çalıştık ondan olsa gerek Captainpirate dedi: Neyin sesi bu? Ekran kartı-işlemci? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım nereden geldiğini. Ekran kartı gibi duruyor sanki.