Bu yaz YKS 2025 çalışma planı nasıl olmalı?

Ya hocam. Derslerde kötüyüm ama hıyarlık edip çalışmadığımdan dolayı kötüyüm. Maksat eksikleri kapatmat artı olarak matematiği her türlü yapmam gerekiyor zaten. Severim de keratayı.
Derece hedeflediğim için böyle bir plan yapıyorum. Hem açıkçası kimyayı özellikle pek sevmem ama sevmememden dolayı yapamamak bana saçma geliyor. Hem hedef doğrultusunda buna katlanmam gerekiyor hem de bilim gözüyle araç gözüyle bakıyorum.
Sizin adınıza çok sevindim o zaman, ben dünyanın en fırlama öğrencisi olarak son 2 ay çalıştığım için böyle bir yol seçmiştim ve çok işe yaradı. İsteiğim yeri de kazanmıştım. Üstelik son 2 aya kadar ben hayatımda ders kitabı açmadım bile. Mantık yürüte yürüte hasbel kader gelmiştim oralara kadar. Sonra bir tutuşma geldi. Eğer o tutuşma size de bir gün gelir, zamanınız kalmazsa bu söylediklerimi hatırlamanız yeter :D

Sizin adınıza çok sevindim o zaman, ben dünyanın en fırlama öğrencisi olarak son 2 ay çalıştığım için böyle bir yol seçmiştim ve çok işe yaradı. İsteiğim yeri de kazanmıştım. Üstelik son 2 aya kadar ben hayatımda ders kitabı açmadım bile. Mantık yürüte yürüte hasbel kader gelmiştim oralara kadar. Sonra bir tutuşma geldi. Eğer o tutuşma size de bir gün gelir, zamanınız kalmazsa bu söylediklerimi hatırlamanız yeter :D
Valla hocam ya. Ben de şimdiye kadar aynı şekilde geldim ama bu böyle gitmez, gitmemeli.
Yata yata nereye kadar?
Babadan kalma bir şey de yok. Gerçi olsa da gene bi temel bilimlerden birini okurdum herhalde.
İnşallah iyi bir yerlere giderim.

Valla hocam ya. Ben de şimdiye kadar aynı şekilde geldim ama bu böyle gitmez, gitmemeli.
Yata yata nereye kadar?
Babadan kalma bir şey de yok. Gerçi olsa da gene bi temel bilimlerden birini okurdum herhalde.
İnşallah iyi bir yerlere giderim.
Aynen öyle, bir yerden başlamak lazım. Babadan kalma bir yerler olsa bile insan kendi için okumalı. Bilgi en büyük güçtür. Eğitim sistemi kötü olsa da insan kendine bir şeyler katıyor.

Bu yaz TYT-AYT matematiği komple bitirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl fikir?
Şöyle bir hersaplama yaptım. Eyüp hocadan izleyeceğim konuları. Matematiği aradan çıkarayım diyorum. Kalan zamanda da deneme, soru bankası çözerek netleri yükseltmeyi ve fene odaklanmayı düşünüyorum.
Yapabilirsem kimyayı da mı aradan çıkartsam diye düşünüyorum ama kimya ezber çoğunlukla. Sonra unutmam kolay olur diye düşünüyorum.
11 fiziğini tekrardan mı bitirsem diye düşünüyorum. Zaten çok kötü 11 fiziğim.

Eyüp b geometri Full= normal 41 saat 48 dakika 1, 25'te 34 saat https://www.youtube.com/playlist?list=PLto0Y-Oz3y1oOudXiizIeBEb7tPyupxgm

AYT mat= normal, 77 saat 1, 25'te 62 saat https://www.youtube.com/playlist?list=PLyiXTl2rW_wrZGIFdO99RnVKVUjhrtPyK

TYT mat= normal, 76 saat 1, 25'te 61 saat https://youtube.com/playlist?list=PLyiXTl2rW_wrvZYVh9-A5pHeVhF4xdeO4&si=jMxABg-XwOPoEN1U

Gayet mantıklı bir ilerleyiş çünkü TYT-AYT matematiği ne kadar erken ve düzgün bitirirsen diğer derslere daha fazla vakit ayırabilirsin ve senin de dediğin gibi matematiği deneme olarak götürebilirsin ama benim sana özellikle AYT matematik için önerim şu seviyen ne olursa olsun sakın orta-zor kaynak olarak başlama kolay-orta-zor şeklinde git bunun sebebi de şu eğer sen sadece orta ve zor soruları çözersen sınavda kolay bir soru kalıbı geldiğinde o soruyu hatırlayamayıp çözmeyebilirsin bu yüzden ne olursa olsun kolay bir kaynakta lazım he bir de TYT matematik birazcık sabır isteyen bir ders o yüzden netlerin artmazsa ya da sorularını yapamazsan sakın pes etme ben her seferinde bu hatayı yapıyorum ama sen sakın yapma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı