Ramazanda YKS planı nasıl olmalı?

Yanlış anlama dostum kişisel de algılama da derslerin fen dışında iyiyse neden 120 soruda 50 net yapıyorsun fen sadece 20 soru kalan 100 soruda da eksiğin var ki 50 net yapıyorsun. En çok yanlış çıkan yerleri kontrol et onların üzerine yoğunlaş. Fen kısa iş değil ama dil bilgisi sosyal ve matematiğin sayılar konuları kısa sürede halledilir onlara bak önce.
Çünkü Türkçeden 30, sosyalden 15 net yapabiliyorum zaten. 45 net oluyor. 3 matematik, 2 fen netim var. Anlatabildim umarım. Eğer anlamadığın nokta varsa sorabilirsin. O yüzden matematik çalışacağım.

Matematik çalışma sebebimin 2. si ise kredi puanı daha yüksek olması.

Çünkü Türkçeden 30, sosyalden 15 net yapabiliyorum zaten. 45 net oluyor. 3 matematik, 2 fen netim var. Anlatabildim umarım. Eğer anlamadığın nokta varsa sorabilirsin. O yüzden matematik çalışacağım.

Matematik çalışma sebebimin 2. si ise kredi puanı daha yüksek olması.

Günler uzun tek güne tek ders koymak mantıksız her güne bir fen dersi bir de matematik çalış. Bunun yanında sayılardan başla yanında da problemler fasikülü al çöz internetten soru tiplerine bak 40 soruda 3-4 işaretlemeniz temelde problemlerin olduğunu gösteriyor

Günler uzun tek güne tek ders koymak mantıksız her güne bir fen dersi bir de matematik çalış. Bunun yanında sayılardan başla yanında da problemler fasikülü al çöz internetten soru tiplerine bak 40 soruda 3-4 işaretlemeniz temelde problemlerin olduğunu gösteriyor
Hocam akşamleyin YDT çalışmayı düşünüyorum. Yani 4 saatlik TYT çalışma programım olacak. 2 saat matematik, 2 saat fen mi çalış diyorsunuz? Yoksa bir gün fen bir gün Matematik mi?

Hocam akşamleyin YDT çalışmayı düşünüyorum. Yani 4 saatlik TYT çalışma programım olacak. 2 saat matematik, 2 saat fen mi çalış diyorsunuz? Yoksa bir gün fen bir gün matematik mi?

3 saat matematik 1 saat fen şeklinde olabilir. Bu arada fende direkt biyoloji veya kimyadan başlayabilirsiniz zira fizikte bayağı konu var ve hakim olmayı gerektiriyorlar biyoloji direkt bilgi onlar daha kolay hallolur.

3 saat matematik 1 saat fen şeklinde olabilir. Bu arada fende direkt biyoloji veya kimyadan başlayabilirsiniz zira fizikte bayağı konu var ve hakim olmayı gerektiriyorlar biyoloji direkt bilgi onlar daha kolay hallolur.
Peki hocam soru çözümüne ne zaman başlamalıyım? Konu çalıştıktan hemen sonra mı?

Peki hocam soru çözümüne ne zaman başlamalıyım? Konu çalıştıktan hemen sonra mı?

Konu çalıştıktan sonra soru çözümüne başla ama her soruyu yapmayı ümit etme çünkü karşına yeni nesil sorular da gelecek yapamadıkların çıkacak ama devam et fen dersine günde 1 saat vermek yerine sosyale ya da Türkçeye ver netlerin artsın fen dersine son 1 ay kala bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı