Ekleme yapmak istiyorum. Bende Z neslindenim, ateistim. Ancak ben dinleri çok kafaya takan biri değilim, Ateist olmadan önce din mevzularını çok araştırdım. Kendime uygun görüşü bulunca o görüşü seçtim, hiç bir zaman birine inancından dolayı bir şey demedim. Yeri geldi İslam'ı savundum, çünkü o kadar cahil insan var ki İslam'ı bir ayet bulup o ayet şöyle diyerek çürütebileceklerini düşünüyorlar.
Zamanında bir arkadaşım vardı. Ben onla din falan tartışıyordum, mantıklı konuşmalar yapıp inançları tartışıyorduk. Ben o dönemler sizin dediğiniz gibi yeni Ateist olduğum için biraz önyargılı yaklaşıyordum Müslümanlara. Ancak o arkadaş ondan sonra "sözde" Ateist olup ergenlikten midir bilemiyorum, aptal aptal konuşup dinlerle dalga geçmeye başladı. Mesela "Allahını sj" gibi kelimeler söylediği için beni Ateistlerden soğuttu. Çoğu ergen böyle, Evrim nedir, İslam nedir araştırmadan bir kaç ayet bulup onları araştırınca sorgulamış zannediyorlar. Bir kısmı evet böyle, ancak bir kısmı da merakından araştırıyor öyle Ateist veya başka bir inanışa geçiyor. İnternet gerçekten Dünya'yı yok değiştirdi. Artık 12-14 yaş aralığında ki insanlar kendini diğer insanlardan farklı görüp aykırı olmak için dinden çıkıyorlar.