Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.045 Makaleler 6 Çözümler 54 30 Mayıs 2021 #71 Kutsal olanı oyuncak edip gelir kapısı haline getirirseniz ne dini ne de ailevi değerlere bağlı olmayan insanlar yetişir. Cevap burada belli. Siz onlara saygı duymadınız neden onlar size saygı duysun?
Kutsal olanı oyuncak edip gelir kapısı haline getirirseniz ne dini ne de ailevi değerlere bağlı olmayan insanlar yetişir. Cevap burada belli. Siz onlara saygı duymadınız neden onlar size saygı duysun?
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #72 Sorgulayana anlatın bir iki ayet okuyun kıssalar anlatın. Sonra araştırma isteği gelir.
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 663 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 30 Mayıs 2021 #73 Sizin onlari sorguladiginiz sekilde, onlar da merak ettiklerini sorguluyorlar, bunda gerilecek ne var ki?
Sizin onlari sorguladiginiz sekilde, onlar da merak ettiklerini sorguluyorlar, bunda gerilecek ne var ki?
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #74 Asdasgudas dedi: Sen bana 3000 yılının sorusunu sorsan ben yine sana 1450 yıl önce indirilmiş ayeti söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sorun bu işte. Dinlerin eskimiş olması. Günümüz için yetersizler.
Asdasgudas dedi: Sen bana 3000 yılının sorusunu sorsan ben yine sana 1450 yıl önce indirilmiş ayeti söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sorun bu işte. Dinlerin eskimiş olması. Günümüz için yetersizler.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #75 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Sorun bu işte. Dinlerin eskimiş olması. Günümüz için yetersizler. Genişletmek için tıkla... Din yetersiz olmaz çok saçma bir söylem. Ayrıca İslam alimleri bazı şeyleri yeniden yorumluyor o konuda rahat ol.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Sorun bu işte. Dinlerin eskimiş olması. Günümüz için yetersizler. Genişletmek için tıkla... Din yetersiz olmaz çok saçma bir söylem. Ayrıca İslam alimleri bazı şeyleri yeniden yorumluyor o konuda rahat ol.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 30 Mayıs 2021 #76 Tgyokty dedi: Ateist olduğunu iddia eden arkadaşımla aramızda geçen sohbet sonrası “Allah'a emanet kardeşim” dediği andan sonra bu tür konuları bıraktım Genişletmek için tıkla... Benim sözde Ateist arkadaşıma "sa" yazdığımda "as" diye cevap veriyor
Tgyokty dedi: Ateist olduğunu iddia eden arkadaşımla aramızda geçen sohbet sonrası “Allah'a emanet kardeşim” dediği andan sonra bu tür konuları bıraktım Genişletmek için tıkla... Benim sözde Ateist arkadaşıma "sa" yazdığımda "as" diye cevap veriyor
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #77 Yunusemreabk1 dedi: Din yetersiz olmaz çok saçma bir söylem. Ayrıca İslam alimleri bazı şeyleri yeniden yorumluyor o konuda rahat ol. Genişletmek için tıkla... Bence değil, "X şey haram mı helâl mi?" tartışmaları hâlâ varsa burada bir eksiklik vardır. Ayrıca yeniden yorumlamak olayı da bence sağlıklı değil. Yorumlayarak bir cümleyi her türlü alana çekebilirsin.
Yunusemreabk1 dedi: Din yetersiz olmaz çok saçma bir söylem. Ayrıca İslam alimleri bazı şeyleri yeniden yorumluyor o konuda rahat ol. Genişletmek için tıkla... Bence değil, "X şey haram mı helâl mi?" tartışmaları hâlâ varsa burada bir eksiklik vardır. Ayrıca yeniden yorumlamak olayı da bence sağlıklı değil. Yorumlayarak bir cümleyi her türlü alana çekebilirsin.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #78 Tgyokty dedi: Ateist olduğunu iddia eden arkadaşımla aramızda geçen sohbet sonrası “Allah a emanet kardeşim” dediği andan sonra bu tür konuları bıraktım Genişletmek için tıkla... Kurşun döken Müslüman görünce ben de bırakmayı düşündüm.
Tgyokty dedi: Ateist olduğunu iddia eden arkadaşımla aramızda geçen sohbet sonrası “Allah a emanet kardeşim” dediği andan sonra bu tür konuları bıraktım Genişletmek için tıkla... Kurşun döken Müslüman görünce ben de bırakmayı düşündüm.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #79 Fischerk dedi: Benim sözde Ateist arkadaşıma "sa" yazdığımda "as" diye cevap veriyor Genişletmek için tıkla... Alışkanlık olabilir.
Fischerk dedi: Benim sözde Ateist arkadaşıma "sa" yazdığımda "as" diye cevap veriyor Genişletmek için tıkla... Alışkanlık olabilir.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 30 Mayıs 2021 #80 Evde babası zorla namaz kıldırır gelir burada... Her neyse... Bu arada Z kuşağı diye genellemeniz hiç hoşuma gitmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Evde babası zorla namaz kıldırır gelir burada... Her neyse... Bu arada Z kuşağı diye genellemeniz hiç hoşuma gitmedi.