kali_bash
Femtopat
Daha fazla
Linux hakkında çokça bilgi sahibiyim, kendi dağıtımım bile var. CloudLinux kullanabilirim, LiteSpeed, Nginx gibi servislerinden anlarım. Uptime Kuma gibi uygulamaları kullanabilirim. Proxmox ve vSphere ekosistemini öğrenebilirim. Temel network biliyorum. Geliştireceğim web bileşenlerinin hepsini biliyorum. Fakat ilerlemeden size de sormak istedim; başlarsam ortalama 800k ile 1 milyon TL bütçe toplayabilirim. Teknik desteğe günde 14 saat civarı bıkmadan bakabilirim, kalan zamana remote atabilirim. Yazılım hakkında temelde olsa bilgim var, kendi penetration test tool’umu yazıyorum, sunucularda denemek amaçlı NS adresleri, DNS falan onları da biliyorum. Ama devam etmeden önce gerçekten işime yarayacak mı merak ediyorum. Sizce halen hosting şirketi kurulur mu?
Bu arada öğrenmeye devam etmeden ile değiştirmeliyim. Daha öğreneceklerim var fakat onlarca saatim boşuna mı gitti merak ediyorum.
Bu arada öğrenmeye devam etmeden ile değiştirmeliyim. Daha öğreneceklerim var fakat onlarca saatim boşuna mı gitti merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: