Motosiklet tamir işi yapılır mı?

Güzel para kazandırır. Eğer uzun vadeli düşünüyorsan 4-5 sene çalışır kendi yerini açarsın. Honda'nın servisleri bilgi birikimi ve pratik açısından gayet düzgün servisler.

Vallahi iyi ustaya denk gelsem beynimin %100'unu veririm işe zaten teknik işler hoşuma gidiyor boş market tarzı yerlerde yerlere girmek istemiyorum. 2 aydır evdeyim kafayı yiyeceğim.

Vallahi iyi ustaya denk gelsem beynimin %100'unu veririm işe zaten teknik işler hoşuma gidiyor boş market tarzı yerlerde yerlere girmek istemiyorum. 2 aydır evdeyim kafayı yiyeceğim.
O zaman gayet güzel bir tercih olur. En azından denemiş olursun.

O zaman gayet güzel bir tercih olur. En azından denemiş olursun.

İş görüşmesine gittim, normal geçti diyebilirim, normalde deneyimli arıyorlarmış ama istekli hevesli olduğum için alabilirlermiş birkaç kişiyi işten çıkaracaklarmış, şu an servis bölümü doluymuş 35 kişi varmış, direk müdürle konuştum 2-3 aday daha varmış dönüş yaparız denildi. İşi öğreten usta olursa bende kendimi geliştirmek için çabalarım falan dedim net konuştum, en önemli kriterleri işe zamanında gelmekmiş sabah 9 akşam 6 hafta sonu akşam 5 paydos

İş görüşmesine gittim, normal geçti diyebilirim, normalde deneyimli arıyorlarmış ama istekli hevesli olduğum için alabilirlermiş birkaç kişiyi işten çıkaracaklarmış, şu an servis bölümü doluymuş 35 kişi varmış, direk müdürle konuştum 2-3 aday daha varmış dönüş yaparız denildi. İşi öğreten usta olursa bende kendimi geliştirmek için çabalarım falan dedim net konuştum, en önemli kriterleri işe zamanında gelmekmiş sabah 9 akşam 6 hafta sonu akşam 5 paydos
Haftada yedi günse biraz ağır. Ücret neymiş?

Haftada yedi günse biraz ağır. Ücret neymiş?

Haftada 6 gün pazar tatil resmi günler mesai olabiliyormuş mesai olarak yatıyormuş çift maaş gibi, maaş beklentimi asgari yazdım formda, maaş sormadım daha çok iş üzerine konuştuk maaş sormak istemedim hevesli istekli ve zeki imajı vermeye çalıştım, 35 kişilik serviste nasıl iş öğreneceğim bilmiyorum zaten hepsi de aynı alanda çalışmıyordur kimi servise gelen motoru resimleyip içeri alıyor kimi yedek parça bölümündedir diye düşünüyorum. Evimin yakın olması müdürün ilgisini çekti tahminimce bir iki haftaya ararlar diye düşünüyorum, deneyim kazandıkça maaşımın artmasını talep ederim. Sabah erken gelmek gerekiyor 2 dakika bile geç kalmaya tahammüllü yok müdürün işi sahiplenecek adam lazım falan dedim size, kendisi de sohbet açtı bayağı hoşuna gitti.
İki yıllık uzaktan elektrik okuyacağım İngilizcemi geliştireceğim falan dedim ilgisini çekti gibi bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı