Bu zamanda PS4 Pro alınır mı?

Eğer elinizde güncel veya oynamayı istediğiniz oyunları oynayabilecek bir cihaz yok ise;
Monitörünüz 1080p ise -> PS4 alıp geri kalan parayı PS5 için saklayın.
4K ise -> PS4 Pro almaya değeceğini düşünüyorum.

PS4'e özel oyunlar hariç 1-2 yıl daha oyun çıkacaktır.
Böylece hem PS5 in oyunsuzluk dönemine denk gelmezsiniz hem de FAT kasadansa Slim veya belki de Pro cihaza geçme şansınız olur.

Eğer elinizde istediğiniz oyunları oynatabilen bir cihaz varsa PS5 i bekleyin.
 
4K kulanmak için alacağım. PS5'e geldiği söylenen özellikler abartı geliyor eğer cidden PS5 500$'a gelirse bu özelliklerle. Pc alımına darbe vururmuş gibi geliyor bence.
 
4K kulanmak için alacağım. PS5'e geldiği söylenen özellikler abartı geliyor eğer cidden PS5 500$'a gelirse bu özelliklerle. Pc alımına darbe vururmuş gibi geliyor bence.
onlarda pc ye darbe vursa bile bizde pc ye darbe vurmaz aksine pc doananımı satışlarını arttıracaktır
 
PS 5 daha resmi olarak duyurulmadı bile, duyurulsa bile ilk çıktığı yıl her üründe olan ilk serinin hatalı problemli olması, ilk zamanlar doğru düzgün oyun çıkmaması vs. gibi durumlar için "bence" minimum 2 yıl beklemen gerekir. Spotçulardan vs. veya yurtdışından ucuza bulursan almanı öneririm, fiyat düşmesi gerçek enflasyonun ve vergilerin arttığı ortamda çok mümkün değil (maaşlarımız çoğumuzun TL ile belli bir oranda artıyor ama bu ürünler ve vergileri hep döviz üzerinden artıyor); şöyle bir örnek vereyim, PS4 ilk çıktığı yıl 900 küsür liraya almıştım (yurtdışından), şimdi slimi bilmemnesi çıktı yıllar sonra ve 1400 liradan ucuza bulmak zor.
Ps3'ün haşatı çıkmış cihazlarını 700 liraya satıyorlar 2. elde hala yahu...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı