Buds FE alınır mı?

Hocam ben genelde haftada 1 kere şarja takıyorum.
Günlük ortalama bu kulaklıkla müzik dinleme sürem 1.5 saat.

Kutu bu şekilde 1 haftayı çıkarabiliyor tek şarjla.
Kulaklığın pil kullanma verimliliği kutudan daha iyi ama, bu çok net.
Kulaklık gerçekten çok iyi gidiyor yüksek seste en az 4.5 saat görüyorum ve ANC hep açık.

İyi günler hocam. Mikrofon ve şarj verimliliğinden memnun musunuz hala?
Merhaba.

Ürünün şarj kutusu Nisan ayında metrobüste çalındı. Ondan dolayı ürünü artık kullanmıyorum, Buds 2 Pro aldım.

Ürünün pil verimliliği inanılmaz iyiydi. Kutuyu 1 kere şarj edip 1 hafta 2-3 saat İstanbul'da toplu taşımada kullanıyordum. ANC açıkken süre tabii biraz daha düşüyordu.

Mikrofonu da iyiydi. Arama kalitesi her zaman iyiydi üründe.

Merhaba.

Ürünün şarj kutusu Nisan ayında metrobüste çalındı. Ondan dolayı ürünü artık kullanmıyorum, Buds 2 Pro aldım.

Ürünün pil verimliliği inanılmaz iyiydi. Kutuyu 1 kere şarj edip 1 hafta 2-3 saat İstanbul'da toplu taşımada kullanıyordum. ANC açıkken süre tabii biraz daha düşüyordu.

Mikrofonu da iyiydi. Arama kalitesi her zaman iyiydi üründe.
Anladım hocam teşekkür ederim. Son olarak sesi fulleyince dışarıya gidiyor muydu hiç? Güncel kulaklığımda yarım bardan fazla açamıyorum insan içindeyken :/

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim. Son olarak sesi fulleyince dışarıya gidiyor muydu hiç? Güncel kulaklığımda yarım bardan fazlasını kullanamıyorum insan içindeyken :/
Bunu sorduğum hiçbir arkadaşımdan sesin dışarıya fazla gittiğine dair bir yanıt almadım. Sesin dışarıya gitme bu modelde sanırım yok.

İyi günler hocam. Mikrofon ve şarj verimliliğinden memnun musunuz hala?

Kardeş ben alalı 9 ay oldu mikrofonundan hiç memnun değilim, özellikle hafif bi rüzgar varsa karşıdaki hiç birşey anlamıyor, kulaklığı elime alıp mikrofonu ağzıma götürerek kullanıyorum anca. Şarjı için; günde 2 saat kullanıyorum, haftada 1 şarj ediyorum yetiyor.

Kardeş ben alalı 9 ay oldu mikrofonundan hiç memnun değilim, özellikle hafif bir rüzgar varsa karşıdaki hiçbir şey anlamıyor, kulaklığı elime alıp mikrofonu ağzıma götürerek kullanıyorum anca. Şarjı için; günde 2 saat kullanıyorum, haftada 1 şarj ediyorum yetiyor.

Mikrofon konusunda bir sorun yaşamadım ama şarj bayağı iyi gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı