Tamamdır hocam sağ olunTrendyol satıyor. Aldıktan sonra bana ulaş seri No'dan orijinal mi kontrol ederim. Ben de satın alıyorum şu an.
Rica ederim. İndirim olarak gördüğümden konusunu da açtım. Bence çok iyi fiyat.Tamamdır hocam sağ olun
Aynen hocam nays ile aldım 950tl ye cidden bedava gibi olduRica ederim. İndirim olarak gördüğümden konusunu da açtım. Bence çok iyi fiyat.
Varsa nays ile alın.
Elektronik: Samsung Galaxy Buds FE 1099 TL
Arkadaşlar bu kulaklık Samsung'un yeni çıkardığı, yurt dışında $100'a satıp Türkiye'ye özel 1700 TL fiyatla satışa sunduğu bir ürün. Ben beyaz rengini gözüm kapalı satın aldım, neden aldığımı da açıklayayım. 2-3 yıldır aralıksız Galaxy Buds Plus kullanıyorum. Nedeni de belli, bu tasarıma sahip...www.technopat.net
Feden memnun musunuz? Ben Buds FE ile Buds 2 arasında kaldım. Daha güncel ve daha şık duruyor diye Buds FE almayı düşünüyorum.
Ben iPad ile hediye AirPods 2'yi kullanıyordum. AirPods'u şans eseri 2000TL'den satınca Buds FE'yi aldım inceleme falan izlemeden. AirPods 2'den sonra çağ atlamışım gibi hissettirdi. Kulaklık tek kelime ile efsane üstelik 100 dolarlık bir kulaklık olmasına rağmen yerel fiyatlandırma ile 30-40 dolara alınabiliyor. İnceleme konusunda ekleme yapayım rtings kulaklığı değerlendirmiş aripods Pro 2'yi pek çok kısımda geçiyor.( gürültü engelleme, tiz doğruğulu vs Samsung çok iyi iş çıkarmış) Apple AirPods Pro Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds FE Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Arada 200 300tl fark var buds 2 ile Fenin arasında. Anc için buds fe almaya değer mi?Ben iPad ile hediye AirPods 2'yi kullanıyordum. AirPods'u şans eseri 2000TL'den satınca Buds FE'yi aldım inceleme falan izlemeden. AirPods 2'den sonra çağ atlamışım gibi hissettirdi. Kulaklık tek kelime ile efsane üstelik 100 dolarlık bir kulaklık olmasına rağmen yerel fiyatlandırma ile 30-40 dolara alınabiliyor. İnceleme konusunda ekleme yapayım rtings kulaklığı değerlendirmiş aripods Pro 2'yi pek çok kısımda geçiyor.( gürültü engelleme, tiz doğruğulu vs Samsung çok iyi iş çıkarmış) Apple AirPods Pro Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds FE Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless vs Samsung Galaxy Buds FE Truly Wireless Side-by-Side Headphones Comparison bu da Buds 2 ile kıyaslaması özellikle gürültü engelleme kısmına bakın gürültü engelleme 6-7klık kulaklıklara taş çıkarır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.