Samsung Buds 2 almak mı Buds FE almak mı?

Hemen hemen aynı ses kalitesi 1-2 tık daha iyi ben beğendim ancak 2 3 saat takınca ağrı yapmaya başlıyor. Şarjı da uzun gidiyor. Dışarıya ses vermiyor. Laptop kulaklığımı garantiye yolladım laptopta FE kullanıyorum şu an.
Bu gün alırım Fe yi mediamartdan. Alınca paylaşırım burda.

Bugün alırım FE yi mediamartdan. Alınca paylaşırım burada.

İyi hayırlı olsun, benim için tek kötü yanı çoklu cihaz girişi olmaması mesela telefona/watch 6 saate bağlanınca bilgisayara veya başka bir şeye bağlanınca bağlantısını kesmek bazen unutuyorum en son laptopta mı bağlı telefona mı diye. Buds 2'de kablosuz şarj filan da var ama bence gerek yok zaten bende de kablosuz şarj standı filan yok. Bir de Buds 2'de 360 ses var arkadaşımdan denedim ama çok kullanacağım bir şey değildi ses sanki etrafından arkandan geliyor.

İyi hayırlı olsun, benim için tek kötü yanı çoklu cihaz girişi olmaması mesela telefona/watch 6 saate bağlanınca bilgisayara veya başka bir şeye bağlanınca bağlantısını kesmek bazen unutuyorum en son laptopta mı bağlı telefona mı diye. Buds 2'de kablosuz şarj filan da var ama bence gerek yok zaten bende de kablosuz şarj standı filan yok. Bir de Buds 2'de 360 ses var arkadaşımdan denedim ama çok kullanacağım bir şey değildi ses sanki etrafından arkandan geliyor.
Hocam youtubeye 8d müzik yaz onun aynısı galiba. Sadece kafa takibi yapıyo onada gerek yok şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı