kade
Hectopat
- Katılım
- 24 Kasım 2020
- Mesajlar
- 2.423
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 19
Oyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence.Şöyle birşey dahi benim bütçemi aştı. Böyle bir kasa, benim ihtiyacımı karşılayabilir mi ?
Oyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence.Şöyle birşey dahi benim bütçemi aştı. Böyle bir kasa, benim ihtiyacımı karşılayabilir mi ?
ÜzdüOyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence.

Bu sistem bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. GTA 5'te yüksek ayarlarda 25 FPS zor görür maalesef.Üzdü
Yine de ufaktan araştırıyorum interneti. Şöyle birşey topladım teorik olarak. Tabi yine en azından 500 lira aşıyor benim başlangıç bütçemi.
Anakart dışında her şeyden maalesef ki.Peki nerden kaybediyor bu sistem ? Ekran kartından mı ?
Orjinal sistemimi ram desteği ve işlemci-ekran kartı overclock ile birkaç oyuna hazırlamayı deneyeyim öyleyse. Birkaç oyuna gücü yeter sanırım.Anakart dışında her şeyden maalesef ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.