Bütün foruma rezil oldum

BySepultura

Femtopat
İlk kez konu açıyorum hocam kusura bakmayın. Ben konuyu farklı bir şekilde yazıyorum, moderatör kendi hayal gücüne göre düzenleyip yayınlıyor. Bütün foruma rezil oldum sayende. Kimsen artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kafanızdan Moderasyon Ekibi'ne iftira atmadan önce açtığınız konunun düzenlenmemiş ve düzenlenmiş haline bir bakalım.

Açtığınız konunun sizin açtığınız şekildeki hâli:

Eski.PNG

Konunun düzenlenmiş ve küfürleri sansürlenmiş hâli:
yeni.PNG

Yönetim ekibinde bulunan hiç kimse Technopat Sosyal üzerinde açılmış bir konuyu kendi kafasına göre uydurmaz ve bu şekilde düzenlemez/düzenleyemez. Bu kurallara ve yasalara aykırıdır. Konular gerekli imla kurallarına göre düzenlenir, yazım hataları düzeltilir ve varsa küfür/hakaret tarzı söylemler silinir.
Sosyal'e yeni üye olmuşsunuz ve belli ki burayı başka bir forumla karıştırdığınız için buranın nasıl işlediğinden de haberiniz yok.

Sosyal içerisinde kimsenin konu açma hakkını elinden almıyoruz. Konular herhangi bir tehlike, uygunsuz hâl ve aykırı durum içermiyorsa genellikle tüm hepsi açılıyor. Sizin konunuzu da destek alabilmeniz sebebiyle açtık.

Sosyal içerisinde açtığınız konularda sebepsiz ve asılsız suçlama yapmadan önce bir kez daha düşünmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

Technopat Sosyal Kullanım Sözleşmesi'nin 4. maddesi gereği üye ve ziyaretçiler ürettikleri ve yayınladıkları içeriklerden kendileri sorumludur. Technopat, 5651 sayılı kanunun 5. maddesi gereği hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı