Bütün kedilerim kayboldu

Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Eskiden bahçem kediyle dolu olurdu, şimdi hiç yok sadece eve aldıklarım geliyor, başka kedi yok. Ne olmuş olabilir kedilere? Benim düşüncem bir virüs var çünkü pazar günü 2 kedim nedensizce öldü.

Eskiden bahçem kediyle dolu olurdu, şimdi hiç yok sadece eve aldıklarım geliyor, başka kedi yok. Ne olmuş olabilir kedilere? Benim düşüncem bir virüs var çünkü pazar günü 2 kedim nedensizce öldü.
Mart aylarına yakınız eş aramaya gitmiş olabilir :D

Mart aylarına yakınız eş aramaya gitmiş olabilir :D

Hocam bitti mart ayı şu an bütün kedilerim yemek için hazır ve nazır olurdu.
bir tek kedilerim vardı onlarda gitti 😔
Hocam sahipliler mi yoksa serbestler mi? Sahiplilerse tuhaf ama sahipsizlerse gitmiş olabilirler. Geri gelebilirler bahçenizi sevdilerse.

Yıllardır bakıyorum bahçede yaşıyorlar ara sıra gidiyorlardı geri geliyorlardı 1 aydır yoklar.

Hocam bitti mart ayı şu an bütün kedilerim yemek için hazır ve nazır olurdu.
bir tek kedilerim vardı onlarda gitti 😔

Yıllardır bakıyorum bahçede yaşıyorlar ara sıra gidiyorlardı geri geliyorlardı 1 aydır yoklar.
Sadece Mart ayında değil yeni bitti sayılır zaten mart ayı. Hâlâ mahallede kedi inlemeleri duyuyorum.

Bir tek bu tatlışlar kaldı.

IMG-20210322-WA0006.jpeg

IMG_20210117_200029_611.jpg

SAVE_20210407_011100.jpg

SAVE_20210407_011328.jpg

Öyle desene :D. Benim bildiğim kediler mart aylarında eş aramaya çıkarlar.

Hocam o kadar fazla kedi var ki burada hiç çıkmazlar arada bir tane kesin bulunur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı