Bütün oyuncu laptoplar kötü mü?

Bütçe
0-100k
Hocam inceleme kanallarının çoğu sponsorlu oluyor ona da dikkat etmek lazım
Discord forumu var orada da yardımcı olan insanlar oluyor kullanıcı deneyimi açısından ve kurulumunda canlı benchmark yaptığı için inandırıcı zaten markalar tarafından değil de izleyicileri yolluyor diye biliyorum.

Yüksek/düşük bütçe karşılığı nedir, bende arıyorum da araştırıyorum birkaç gündür. Her markanın kendince defosu var gibi kim neyi yazsa o kötü deniliyor bende kararsız kaldım.

Bütçe 70'e kadar gider ancak F/P olarak da uygun bir ürün bulursam o ürünü almayı tercih ederim.

Bütçeyi zorlama şansınız var mı?

Yüksek/düşük bütçe karşılığı nedir, bende arıyorum da araştırıyorum birkaç gündür. Her markanın kendince defosu var gibi kim neyi yazsa o kötü deniliyor bende kararsız kaldım.

Bütçe 70'e kadar gider ancak F/P olarak da uygun bir ürün bulursam o ürünü almayı tercih ederim.

Tost makinesiymiş hocam o

Butceniz 100K mi. Arkadaslar aciklamis zaten.
100e kadar giderim güzel bir şey denk gelsem, ancak belirtmek istediğim şu hani arkadaşlar açıklamış diyorsun ya atıyorum asus marka öneriliyor bi cevapta alttaki cevaplara indiğimde o kötü denilmiş görüyorum veya başka marka vs hani tutarlı bir laptop göremedim o yüzden kafa karıştırdı bende

100e kadar giderim güzel bir şey denk gelsem, ancak belirtmek istediğim şu hani arkadaşlar açıklamış diyorsun ya atıyorum asus marka öneriliyor bi cevapta alttaki cevaplara indiğimde o kötü denilmiş görüyorum veya başka marka vs hani tutarlı bir laptop göremedim o yüzden kafa karıştırdı bende
100 e cikmak istemiyorsaniz @YüzbaşıJohnPrice hocamin attigi laptop gayet iyi. Cikarim diyorsaniz bu var buraz aşsada:

Bu bütçeye göre güzel bir laptopa benziyor tasarımı lenovo legion gibi ben de bunu öneririm ram ve depolaması da iyi. Tek soru işareti belki 4080 zorlanabilir miydi bu fiyata onun dışında güzel gözüküyor. Alman markasıymış inceleme videoları da mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı