Çoğu oyuncu laptopların BIOS'ları neden kötü?

ny4rlk0

Hectopat
Yer
AraAra Island
Neden bu cihazlara çok fazla ücretler verip almamıza rağmen taş çatlasın 2000 TL'lik desktop anakart BIOS'ları, laptop BIOS'una taş çıkarıyor. Tamam kısıtlamayı anlıyorum, ama bu kadar da çirkin olmamalı! (Resim temsili lakin benim BIOS'umda aynı böyle gözüküyor.)

a.png

Üreticiler ucuza kaçıyor işte.

Ucuza kaçmak ile alakası yok bence yoksa adam MUX koymazdı şekilli şükulu BIOS koyardı.
@KeReM BeY garanti olsa bile garanti ile işin olunca düzeltirsin. Zaten çökerse açılmazsa servis de aynı işlemi yapar olmazsa anakart değiştiriyorlar. Bizim Türkiye servisleri de anlayacağını sanmıyorum.

Monster BIOS konusunda bildiğim kadarıyla hassas miningden dolayı.

Üreten kim ise benim cihaz tonfang adamlar başka şeylerden kısıp renkli BIOS koyabilirdi MUX vs BIOS deseler herkes tabii MUX seçer değil mi?
Sanırsam bunun MUX’la alakası yok, yanılmışım. Bu ucuza kaçmak ve rebrand yapan markaların uğraşmaması için düşünülmüş bir şey gibi duruyor.

Monster laptopları kendi üretmiyor ki. Neden uğraşsınlar? Rebrand yap sat mantığı var adamlarda. Ucuza kaçmak için yapılıyor bu. V25.1'de bile aynı BIOS var.

Çok basite alıyorsunuz. Onların da bir teknik ekibi var. Sizin anladığınız kadar anlayan mutlaka elemanları vardır. Üretimden satışı onlarca birimi var.

Sanırsam bunun MUX'la alakası yok, yanılmışım. Bu ucuza kaçmak ve rebrand yapan markaların uğraşmaması için düşünülmüş bir şey gibi duruyor.

Çok önemli olsaydı insanlar cihaz alınca renkli BIOS vs renksiz BIOS hakkında konular açardı diye düşünyorum hocam.
Çok basite alıyorsunuz. Onların da bir teknik ekibi var. Sizin anladığınız kadar anlayan mutlaka elemanları vardır. Üretimden satışı onlarca birimi var.

Haklısınız her şey için bir elemanları var bana oyun kodu göndermemişlerdi aradım dedim oyun hakkında bilgi sahibi olan eleman burada yok sizi yarın arasa olur mu dedim olur dedikleri gibi yarın aradılar.
BIOS hakkında bilgi almam gerekti dedi BIOS ile ilgilenen arkadaşa sorup geliyorum.
BIOS hakkında sorun çıktı hatta bekletip sorunların olduğu bir kişiye bağladılar.
Yazılımsal bir sorun çıktı kimse çözemedi sıra verdiler uzaktan bağlantı ekibimi neymiş adı adama sorunumu söyledim adam anında dedi bundan sorununuz (sorun da Windows 10 kullanmam 11 gerekliymiş)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı