Hocam laptop 7 yıllıkmış hızlı thunderbolt portu olduğunu sanmıyorum ekran kartı bağlanabilmesi içindışardan 4060/70 vs takılmaz mı
Hocam laptop 7 yıllıkmış hızlı thunderbolt portu olduğunu sanmıyorum ekran kartı bağlanabilmesi içindışardan 4060/70 vs takılmaz mı
Uğraşma sıfır al.üstad başka bir şey sorayım o zaman bende bir laptop var 7 yıllık bu laptopa ram ssd cart curt yeni parça alsam iş görür mü yoksa sıfır al uğraşma mı dersin
hangi laptopu alırsam alayım soğutucusu çok iyi olsa bile soğutucu standı almak istiyorum fazla soğutucu kullanmanın bir zararı var mı?Uğraşma sıfır al.
Hangi laptopu alırsam alayım soğutucusu çok iyi olsa bile soğutucu standı almak istiyorum fazla soğutucu kullanmanın bir zararı var mı?
Kim diyor hocam soğutucu kullanmak zararlı diye? Soğutucuyla laptop kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.hangi laptopu alırsam alayım soğutucusu çok iyi olsa bile soğutucu standı almak istiyorum fazla soğutucu kullanmanın bir zararı var mı?
Gaming laptop almayı düşünüyorum 2 gündür de sosyalde geziniyorum fikir edineyim diye, kim hangi laptop sorarsa kötü onu alma diyorlar, yani benim de aklıma takıldı. Hangi laptop iyi peki?
Fiyatları masaüstü sistemlere göre daha pahalı hocam ondan dolayı da seçilmiyorLaptopların performansı masaüstünün yarısıdır laptop tercih edilmeme sebebi bu diye düşünüyorum.
şuan bi örnek veriyorum 4070li sistem her şeyini aldığımızı düşündüğümüzde kaç k tutacak ki hocamFiyatları masaüstü sistemlere göre daha pahalı hocam ondan dolayı da seçilmiyor
Laptopların performansı masaüstünün yarısıdır laptop tercih edilmeme sebebi bu diye düşünüyorum.
En ucuz 4070 sistem 42k https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...avsiyesi-p-51570?utm_campaign=akakce&v=1.72.2şuan bi örnek veriyorum 4070li sistem her şeyini aldığımızı düşündüğümüzde kaç k tutacak ki hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.