Bütün sınıf bana kötü davranıyor

Vallahi sakin olmak en iyi çözüm, gerçekten bunu test edin anlarsınız, onlar konuşacak konuşacak en sonunda bu daha bizi takmıyor diye geçecekler.
Ortaokulda öyle olduğum için çok ezilmiştim. Kendi kendime dedim lisede sessiz kalmayacağım diye, dediğimi de yaptım. Bazen çok ufak sebeplerden dolayı kavga çıkıyordu ama kendimi ezdirmedim. Çoğu zaman da haklı çıktım hatta. Kimseyi dövdüğüm için ya da başka sebeplerden ceza almadım.
 
Sınıf arkadaşın hele sana laf atan kız tam bir geri zekalı
Belli ki cahil kız, kıza yaranmak için erkeklerse kıza destek veriyor tam bir keko.
 
Benzeri başıma geldi. Ezdirmeyin kendinizi. Siz de sert çıkışın. Bir kere gözlerini korkutursanız size bulaşmazlar. Hayvanlar güzellikten anlamaz.
 
Benzeri başıma geldi. Ezdirmeyin kendinizi. Siz de sert çıkışın. Bir kere gözlerini korkutursanız size bulaşmazlar. Hayvanlar güzellikten anlamaz.

Eğer çok devam ederlerse müdüre şikayet etmeyi düşünüyorum. Hele kız kuduruyor resmen. Benim bir şeyimi kıskanıyor ama ne olduğunu çözemedim. Bundan 2-3 ay önce de sürekli bir Zoom dersinin chatinde de laf sokma çabaları içerisindeydi.
Bırak o gereksiz yuvasını. Kendine yakıştırıyorsan bunları çekmek istiyorsan kalabilirsin. Ben lise 1'de 2 ay o gereksiz yuvasında durup bıraktım.
Maalesef değiştiremiyorum çünkü Güzel Sanatlar Lisesinde 1 tane Resim 1 Tane Müzik sınıfı oluyor. (9.sınıflar içerisinde)
Ben olsam yumruğu basardım ama siz takmamaya çalışın hocam.
Bu olaylar WhatsApp'da geçiyor hocam.
 

Geri
Yukarı