Bütün sınıf bana kötü davranıyor

Arkadaşlar, selam. Güzel sanatlar lisesi okuyorum ve 9. sınıfım.
Ben bu okulu kazandığımda buradaki insanları müzikle ilgilendiği için medeni sanmıştım ama tam bir hayvan çıktılar. Sürekli beni aşağılıyorlar ve ön yargılı davranıyorlar. Biliyorsunuz ki sınavlar iptal olmuştu, ben de sınavlar iptal mi yani? Diye bir soru sordum. Fakat ayı bir kız bana laf attı. Ben de cevap verdim. Sonra onun arkadaşı, sonra onun arkadaşı derken 4-5 kişi benimle laf dalaşına giriyor. Neden böyle yaptıklarını sorduğumda ilk başta laf atan kız bir nedeni yok dedi. Ben de bir nedeni olmalı dedim. Sonra 2. kişi boş yapma, uyku vakti vs. dedi. Ben de umursamadım. Her okulda böyle şeyler illaki başıma geliyor. Neden böyle yapıyorlar, neden hiç arkadaşım yok, ben kötü biri miyim diye sürekli düşünüyorum. :( Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Siz olsanız ne yapardınız?

Benzeri durumu yaşadım kardeşim zamanında. Ters ters konuştular ben gene de sabrettim. Baktım olmuyor gruptan çıktım. Onları çok kaleye almamaya başladım. Öyle yaparsan tıpış tıpış geliyorlar soruyorlar. Gene de yüz verme. Bu sefer bir şey yapamazlar. Lisede arkadaş çevren çok geniş olmamalı. Çoğu geçici olacaktır zaten. Kemik bir kadron olsa yeter arkadaşlıkta. Ayrıca kimseye de güvenme. Aşkın olacaksa gizli tut. Sen hariç başka bir insan zerresi bilmesin.
 
Benzeri durumu yaşadım kardeşim zamanında. Ters ters konuştular ben gene de sabrettim. Baktım olmuyor gruptan çıktım. Onları çok kaleye almamaya başladım. Öyle yaparsan tıpış tıpış geliyorlar soruyorlar. Gene de yüz verme. Bu sefer bir şey yapamazlar. Lisede arkadaş çevren çok geniş olmamalı. Çoğu geçici olacaktır zaten. Kemik bir kadron olsa yeter arkadaşlıkta.
Ortaokuldan bir kardeşim var. Dost gibiyiz bir tek o var zaten. Başka kimsem yok.
 
Arkadaşlar, selam. Güzel sanatlar lisesi okuyorum ve 9. sınıfım.
Ben bu okulu kazandığımda buradaki insanları müzikle ilgilendiği için medeni sanmıştım ama tam bir hayvan çıktılar. Sürekli beni aşağılıyorlar ve ön yargılı davranıyorlar. Biliyorsunuz ki sınavlar iptal olmuştu, ben de sınavlar iptal mi yani? Diye bir soru sordum. Fakat ayı bir kız bana laf attı. Ben de cevap verdim. Sonra onun arkadaşı, sonra onun arkadaşı derken 4-5 kişi benimle laf dalaşına giriyor. Neden böyle yaptıklarını sorduğumda ilk başta laf atan kız bir nedeni yok dedi. Ben de bir nedeni olmalı dedim. Sonra 2. kişi boş yapma, uyku vakti vs. dedi. Ben de umursamadım. Her okulda böyle şeyler illaki başıma geliyor. Neden böyle yapıyorlar, neden hiç arkadaşım yok, ben kötü biri miyim diye sürekli düşünüyorum. :( yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Siz olsanız ne yapardınız?

Hocam herkese ne derse haklısın de geç yoksa sinir hastası olursun benim gibi çıldıracağım artık böyle tiplerden.
 
Açıkçası takma demeyeceğim ben, iyice kendilerini bir şey sanıyorlar o zaman.
Benim önerim arkadaşların da dediği gibi son derece "haWli" bir cevap olan "Napim"i kullanman yönünde, aynı şekilde "Ayn" ve ":)" atmak da son derece etkilidir. Sadece sana gereksiz yere dalaştıklarında kullan, kafii. Karşıdakini çıldırtır çünkü. Arkadaş arıyorsan da dışarı çıkmak, evine yakın liselerin sohbet gruplarına girmek iyi çözüm olabilir hocam. İkincisi pek tekin değil, oralarda da çoğunluk enteresan tipler olacaktır ama yine iyi birini bulabilirsin düşük ihtimalle.
 

Geri
Yukarı