Bütün üzgüncüleri ve hahacıları buraya bekliyorum!

Üzgünü, ah be kankam anlamında; Hahahayı ise gerçekte güldüğüm durumlarda atıyorum. Aradığınız kişi ben değilim sanırım. Ama en ufak zıt düşmede kızgın atanları anlamıyorum, kaldırılmalı bence.
 
İfadelerim.JPG

Kızgınlarım, mesaj sayıma göre az olmamış mı? (Şimdi bunu dediğim için kızgın sayısını eşitleyelim diye herkes mesajlarıma kızgın atacak biliyorum 😀).
 
Öncelikle tüm hahacılar, üzgüncüler, ve kızgınlara tekrardan selamlarımı gönderiyorum. Konu beklediğimden hızlı tuttu. Tepkileri yerinde kullanmayı bilenleri destekliyorum.
Yazdığı mesaja göre açıklama yaparım.

Fanboy/inatçı insana anlatsam da yine aynı şeyi yapacak, bu durumda "hahaha" yapıştırmak en iyisi.
@RPM bu durumda size katılıyorum. Ben Intel kullansam da birçok kez AMD önerdim. Mesela sistem toplamak isteyen birinin konusunda AMD önerenlerin çok olduğu bir durumda Intel bir sistem önerdiğim anda haha/kızgın/üzgün spamliyorlar. Bazıları da fanboyluk yapıp konuyu saptırıyor. Sadece bu durumda sizin gibi yapıştırıyorum onlara 😀

Burada uzun uzadıya tartışıldı zaten.
Konuyu açarken rastlamadım öyle bir konuya. Herhalde gözümden kaçmış. Yine de boş boş açılan konulardan iyi değil midir tekrar tartışmak? Ve farklı kişilerle.
Üzgünü, ah be kankam anlamında; Hahahayı ise gerçekte güldüğüm durumlarda atıyorum. Aradığınız kişi ben değilim sanırım. Ama en ufak zıt düşmede kızgın atanları anlamıyorum, kaldırılmalı bence.
Aradığım kişi sen değilsin çünkü zaten aramızdasın dostum 😉. Tepkilerin gerçekten gerektiği yerlerde düzgün kullanılması lazım diye düşünüyorum. Forumdakilerin bu konuyu tamamen çözebileceklerine de inandığım için kaldırılmasına gerek yok bence.
 
...Forumdakilerin bu konuyu tamamen çözebileceklerine de inandığım için kaldırılmasına gerek yok bence.
Evet kaldırılma fikri bana da gereksiz geldi fakat kırmızı olmayan bir emoji ile revize edilebilir. Kırmızının insanları olduğundan fazla teşvik ettiğini inanıyorum. Attığım resimdeki gibi değiştirilirse daha az kullanılır ve rahatsız eder gibi.
 

Dosya Ekleri

  • angry-face.png
    angry-face.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 24
Size verecek tek bir cevabım var:
😄
 

Geri
Yukarı