Buraya kadarmış

Nerede yaşıyorsun? İkinci ele senin için bir bakayım. Birkaç yüz liraya iş gören ikinci el bir telefon alabilirsin.

Canım sıkıldıkça bakıyordum pek kullanabileceğim şeyler yok, çoğu yedek parça zaten, tek borç alma umudum teyzemdi onda da yokmuş şu an 0 umut. İstanbul bu arada.
Hocam inşallah 1 Nisan şakasıdır yoksa baki Allah.

Keşke öyle olsaydı aşağı inene kadar Allah'ım ne olur kırılmamış olsun dedim ama maalesef, çok biçimsiz düştü çünkü dikey olarak yuvarlanıp gitseydi bir şey olmazdı ama ekran üstü olarak düştü bir de korkuluk vardı aşağıda darbeyi oradan alıp kırıldı büyük ihtimalle.
Giden gitmiş, önümüze bakalım :D
şaka bir yana eğer durumunuz yoksa 2. el 600-700 TL'ye bu telefon civarında bir şeyler alabilirsiniz ama en azından 2000 liraya sıfır telefon almanız elbette daha iyi olur.

Durum olsa umrumda olmaz kanka ama malum 5 yıldır kullanmamdan anlamışsındır olmadığını.

Canım sıkıldıkça bakıyordum pek kullanabileceğim şeyler yok, çoğu yedek parça zaten, tek borç alma umudum teyzemdi onda da yokmuş şu an 0 umut. İstanbul bu arada.
Sahiginden.com'a baktığını varsayarak en direk Letgo'ya baktım.Ama burada da pek bir şey yokmuş. Selfie kamerası çalışmıyor imiş, önemli değil bence.
3 lazer değilmiş. Çöp.

G3 var, canavar gibi telefon.

100TL'ye Nokia Lumia var, WP desteği falan alınırdı aslında.

ROM atılırsa efsane telefon.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-modeller-xperia-m5-telefon-916420688/detayk

Hocam uykum var, daha çok seçenek sunardım fakat artık kafam algılayamıyor. :D

Okurken efkar bastı. R.I.P. Xperia XA1 Ultra.
HarmfulAdmiredIbex-max-1mb.gif

Sahiginden.com'a baktığını varsayarak en direk Letgo'ya baktım. Ama burada da pek bir şey yokmuş. selfie kamerası çalışmıyor imiş, önemli değil bence.
3 lazer değilmiş. Çöp.

G3 var, canavar gibi telefon.

100TL'ye Nokia lumia var, wp desteği falan alınırdı aslında.

ROM atılırsa efsane telefon.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-modeller-xperia-m5-telefon-916420688/detayk

Hocam uykum var, daha çok seçenek sunardım fakat artık kafam algılayamıyor. :D

G3 bana gelmez hocam beat kullandım elimde patladı, S4 S4 iyi hoş ama oda bana gelmez çünkü durumum iyi değil o yüzden tek seferlik alım yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı