Büyü gerçekten yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan Dwnity
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 4.944
Bunlar kâr amacı güden yalanlardır. Doğal taş uydurması ile ekmek yiyen mi dersin, helal büyü paylaşıp YouTube'dan yolunu bulan mı dersin. Neler neler var.

Gerçek falan değil. Eğer gerçekse bana büyü yap. Şimdi ya o öyle olmuyor cart curt demene gerek yok.

Gandalfa sormak lazım.
Büyü yapmak haramdır, ayrıca ben büyü yapmayı da bilmiyorum. İnanman veya inanmaman gerçeği değiştirmiyor.

Şahsen bence vardır inancıma göre haramdır haram olduğu için vardır mantıken ama bunu sen ben o yapamaz diye düşünüyorum bilmediğim bir zorluğu vardır yani bilmiyorum anladınız siz bir şey vardır illaki. Bir de şu işte kim sana aşık barıştırma büyüsü vs tamamen saçmalık şahsen.

Büyüyü yapan kişiyi bizzat kendisini tanıyorum. Bilip bilmeden şeyler yazmayın. Şu an kendisi hayatta değil. Büyü varsa eğer kendisi korunma büyüsü yaparak ölümünü engellerdi.

Daha öyle bir büyünün olup olmadığını bile bilmiyorsunuz. Hem öyle ben korunma büyüsü yapcam ölümsüz olcam diye birşey yok.

Büyüyle alakalı bir sürü konu açılmış bir ara doğal taş filan vardı tütsü filan yapıyorlardı saçma saçma şeyler. Bende yapacağım nasıl yapılıyor bilen var mı 😃?

Onu bunu bilmem ama tütsü koku içindir hocam büyü ile ne alakası var anlamadım.

Elimde satılık güç yüzükleri var ilgilenenler DM.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı