Büyük elli biri için Zowie EC1-A küçük mouse kullanmak performansı düşürür mü?

Voisxe

Centipat
İlk aldığımda küçük geliyordu, elimi tam sarmıyor, şu an alıştım sorun yok ama parmak uçlarım sınırda sayılır, palm grip kullanıyorum, trex eli için hazırlanmış Rival 300 ağır Mouse'den geçtiğim için performans artışım oldu, çok iyi mouse ama küçük diye performans düşürür mü anlayamadım, EC2-b geçmeli miyim?
Ölçüler:
Bilekten orta parmak: 21 cm.
Bilekten işaret parmak: 20 cm.
Genişlik: 11cm.
Not: DPI 400.

Kendim de normalde elime küçük gelen bir mouse kullanıyorum ve performansımın elime tam oturan mouselere göre daha iyi olduğunu gözlemledim. Bu konuda kesin bir bilgim yok, sadece kendi gözlemlerimi belirttim.

Son düzenleme:
Kendim de normalde elime küçük gelen bir mouse kullanıyorum ve performansımın elime tam oturan mouselere göre daha iyi olduğunu gözlemledim. Bu konuda kesin bir bilgim yok, sadece kendi gözlerimi belirttim.
EC2-a'dan iyi büyük mouse kullanmadığım için bunu söylemem mantıklı olur mu bilmiyorum ama daha hafif olması daha iyi gibi geliyor, birde parmak uçlarım mousenin uç sınır tarafında olduğu için sanki daha hızlı tıklıyormuşum gibi geliyor.

EC2-a'dan iyi büyük mouse kullanmadığım için bunu söylemem mantıklı olur mu bilmiyorum ama daha hafif olması daha iyi gibi geliyor, birde parmak uçlarım mousenin uç sınır tarafında olduğu için sanki daha hızlı tıklıyormuşum gibi geliyor.
Açıkçası mouse elinize küçük geldiği için mouseyi tekrar tekrar kavrama ihtiyacı duymuyorsanız, tutuş olarak da sizi rahatsız etmiyorsa bence değiştirmeye gerek yok ama karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı