Büyük tuvalet kağıt parçası gibi oluyor

heisenberg8417

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, son 2 aydır büyük tuvaletimde tıpkı bir kağıt parçası gibi parçalanmış beyaz şeyler görüyorum. Böyle bir şey yaşadınız mı? Google'a yazınca hiçbir şey çıkmıyor ama ben kolon kanserinden şüpheleniyorum. Ailemde kanser olan kimse yok. Ailemi paniğe sokmak istemiyorum. Peki sorum şu; daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Merhaba, son 2 aydır büyük tuvaletimde tıpkı bir kağıt parçası gibi parçalanmış beyaz şeyler görüyorum. Böyle bir şey yaşadınız mı? Google'a yazınca hiçbir şey çıkmıyor ama ben kolon kanserinden şüpheleniyorum. Ailemde kanser olan kimse yok. Ailemi paniğe sokmak istemiyorum. Peki sorum şu; daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
En iyisi doktora görünmek. Yaşayan hiç görmedim önceden.

Aileme nasıl söyleyeceğim onu bilmiyorum.Çok panik yapıyolar sağlık ile ilgili birşey olduğunda.zaten yaşımda küçük aileme söylemeden gidemem hastaneye.
Onlara kanserden falan bahsetmeyin. Öyle normal ya ben böyle oldum falanda demeyin ciddiye almayabilirler. Annenize veya babanıza gidip "Baba, bir şey söyleyeceğim ama lütfen ben bitirine kadar dinle" gibi yaklaşın. Sonrada "benim böyle bir sorunum var ve biraz korkuyorum çünkü hiç bir tanıdığım böyle birşey yaşamadı. Hemde çok rahatsız hissediyorum. Doktora görünme ihtimalimiz var mi acaba?" Gibisinden bir açıklama ile de kurtulursunuz. Canınızdan önemli değil sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı