Büyüme hormonu iğnesi kullanarak kaç santime gelinir?

sares111

Decapat
Şu an 15 yıl 1 ay yaşındayım. 164 boyundayım. Sizce 18'e kadar büyüme hormonu iğnesi kullanarak kaç santime kadar gelebilirim?

Ayrıca büyüme hormonu iğnesi kullanarak genetiğimin maksimumunu geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an 15 yıl 1 ay yaşındayım. 164 boyundayım. Sizce 18'e kadar büyüme hormonu iğnesi kullanarak kaç santime kadar gelebilirim?

Ayrıca büyüme hormonu iğnesi kullanarak genetiğimin maksimumunu geçebilir miyim?

Growth büyülü bir şey değil o kadar. Uykunu alırsan belki 170'lere kendi genetiğinle çıkarsın, eğer genetiğin uygunsa annen baban uzunsa. Bu arada growthu sırf uzamak için kullanmak doğru değil, kullanımı tehlikeli bir hormondur ve gerçeği biraz zor bulunur. Ayrıca pahalı bir hormondur. Doktor gözetimi altında kullanılması gerekir.

(Growth büyülü bir şey.)

Growth büyülü bir şey değil o kadar. Uykunu alırsan belki 170'lere kendi genetiğinle çıkarsın, eğer genetiğin uygunsa annen baban uzunsa. Bu arada growthu sırf uzamak için kullanmak doğru değil, kullanımı tehlikeli bir hormondur ve gerçeği biraz zor bulunur. Ayrıca pahalı bir hormondur. Doktor gözetimi altında kullanılması gerekir.

(Growth büyülü bir şey.)

Eczaneden aldıgımın sahte çıkma olasılığı var mı yani.

(Growth büyülü bir şey.)

Uzatmak istemiyorum ama fiyatlar neden birbirinden farklı büyüme hormonu iğnelerinin kalite mi farklıdır?

@sares111 abi kaçsın şu an bende 15 yaşındayım 160 boyundayım lütfen cevapla.

Pek uzamadım burada 165'im dememe rağmen o sıralarda 160 civarıydım ölçtürmedim ama herhalde şu an 166civarıyim 16 yaşıma girmeme 4 ay kaldı 9 ayda 6 cm küsur uzadığımı düşünüyorum yani.
Ayrıca senin konulara yazdıklarına baktım oradaki kişiler cevaplamış hastaneye git
Boyun kısaysa başlarlar diye öyle bir şey yok ben gittiğimde 161'dim 15 yaşında.
Ortalamadan neredeyse 10 santimetre kısa olmama rağmen öyle bir tedaviye başlamadılar.
Ancak hormonlarıma da baktırdılar ben pek bilmiyorum ancak vitaminlere testosterona ve tiroide baktırdılar hepsi oldukça yüksek olmasına rağmen kısayım yani ailemizde genetik olarak normal bir boya sahip ben niye kısa kaldım anlamadım ama testosterona ve tiroide bakılırken ıgf 1 gibi hormonlara bakılmadı bunu doktora sormadım tabii ki neden bakmadınız diye aileme sorduğumda ise onlar doktor ne yapacağını bilir dediler fakat ben ikna olmadım yakın zamanda tekrar başka bir yere gitmeyi düşünüyorum tabii burada bende hatalı olabilirim doktorlar düzgünce kontrol etmiş olabilirler ama dediğim gibi cahilliğimden pek bilemiyorum.

Kısacası boyun kısa olsun olmasın hormonların düşük çıkmazsa iğne tedavisine başlatmazlar fakat sen doktordan gidip bağımsız bir şekilde o eczaneden pahalı bir fiyata alıp iğneyi kendine vurabilirsin tabii o yürek bende yok o yüzden yapamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı