Büyüme iğnesi sağlıklı mı?

Bu birden çok doktorla istişare edilerek verilebilecek bir karar. Teknoloji forumu ise çorbanın salçası olur.

Hormon salgılanması için ucuz olan yöntem ise; Spor salonu ile beraber düzenli uyku ve yemektir. Ama bu tür konuları da doktorunuzla konuşmalısınız.

Hocam halinize şükredin vallahi.
Endokrinoloji bölümüne bakabilirsiniz.
Fakat bu iğnenin fiyati biraz tuzlu.
1 iğne başına 2bin TL dedi doktor ayda 2 kere vurulmam gerekiyormuş bir de tabii sizin ne kadar dozaj alacağınızı bilemem.

Boyunuz kaç iken kaç oldu acaba bir de yaşınız kaç?
Yan etkileri nedir veya herhangi bir yan etki görüldü mü acaba?
Başvururken yaklaşık 10 yaşındaydım yan etki şöyle bir şey oldu hatta doktora da söylemiştim ama ne dediğini şu an hatırlamıyorum fakat ayak numaram çok hızlı bir şekilde büyüyordu 3 ayda bir 1-2 numara artıyordu. İlk başladığımda 1.11-1.12 m civarıydı şu an 1.54 civarı.

Bende boyumdan memnun değilim 16 Yaş 170 Hangi bölüm bakıyor. Diz el vs planklarim kapanmış mı? Vs diye kapanmamış ise besin Takviyesi falan isteyeceğim.

Bende senin yaşındayken 169cm'dim ve bayağı kafayı takmıştım. Sonra doğal bir şekilde 6cm uzadım. Babanın boyuna göre birkaç cm daha uzun veya aynı olursun. Kemik boyuna Ortopedi ve Travmotoloji bakar.

Başvururken yaklaşık 10 yaşındaydım yan etki şöyle bir şey oldu hatta doktora da söylemiştim ama ne dediğini şu an hatırlamıyorum fakat ayak numaram çok hızlı bir şekilde büyüyordu 3 ayda bir 1-2 numara artıyordu. İlk başladığımda 1.11-1.12 m civarıydı şu an 1.54 civarı.
Reis sen neymişsin öyle ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı