Bug bounty nasıl yapılır?

Merhaba estağfurullah hocamız Azeri, Azeri Türkçesiyle konuşuyor eğer tam olarak bilmiyorsan kendi dilinde alman çok daha iyi olur.

Birebir tanıdığım Atıl Samancıoğlunu tavsiye ederim kitapları bile işini görür aslında; Etik Hacker Olmak: Web Sızma Testleri ve Bug Bounty
Azeri hocamızı biraz dinledim ve gayet anlaya biliyorum, Atıl hocanında etik hacker olma kursunu aldım sonrasında sizin attığınız linktekini alıcam teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim size baya yardımcı oluyorsunuz bana :) <3

Azeri hocamızı biraz dinledim ve gayet anlaya biliyorum, Atıl hocanında etik hacker olma kursunu aldım sonrasında sizin attığınız linktekini alıcam teşekkür ederim.

Estağfurullah, Technopat topluluğunun amacı bu :) Rica ederim, sağlıklı günler.

Kivörti bizim pentesterlik işi yaş kanka yeni bir alanda gelişmeni öneririm Cloud aws falan senin işine daha çok yarar aslında adam Rapid7i yapiştırıcak sonra takılıcak kafasına göre.

merhabalar 2 yıl olmuş neredeyse şu an ne durumdasın bende bug bounty yapmak istiyorum ve kafam çok karışık İngilizcem gelişene kadar bug bounty de yapmak istiyorum aslında sizce Atıl hocanın bug bounty kursunu almalı mıyım faydasını görür müyüm? Bu süreçte yaşadıklarınızı anlatırsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı