Çözüldü BUGCODE_USB_DRIVER mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MrKemal421

Decapat
Daha fazla  
RAM
6
SSD veya HDD modeli
James Donkey 120 GB
Ekran kartı
Nvidia GTS 250 1GB
Anakart
Asus M3N78-EH
Merhaba bilgisyarıma yeni aldığım TP-Link Wi-Fi adaptörünü kurduğumdan beri mavi ekran hatası alıyorum. Format attım bir iki gün normal çalıştı fakat tekrar aynı şekilde mavi ekran almaya devam ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mini dump dosyaları

Çözüm
Arg1 değerine bakılırsa Microsoft için donanımsal bir hata olarak gözüküyor, kısaca taktığın adaptör bozuk.
Rich (BB code):
BUGCODE_USB_DRIVER (fe)
USB Driver BugCheck, first parameter is USB BugCheck code.
Arguments:
Arg1: 0000000000000005, USBBUGCODE_INVALID_PHYSICAL_ADDRESS The host controller is
using a physical memory address that was not allocated by
the USBport driver.
Arg2: ffffa70f9f8bd1a0, Device extension pointer of the host controller
Arg3: 0000000010de077e, PCI Vendor,Product id for the controller
Arg4: ffffa70fab3642d8, Pointer to Endpoint data structure

0x5Device extension pointer of the host controllerPCI vendor, product id for the controllerPointer to endpoint data structureA hardware failure has occurred because of a bad physical address found in a hardware data structure.

Taktığın adaptörün sürücülerine bakmak için de donanım kimliğini paylaş. Sürücülerini güncelleyelim.

Bunu indirip oluşan linki paylaş.
Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum ama bir şey farkettim. Ben bu wifi adaptörünü siz farklı Bir usb portuna takın dediğinizde ön tarafa takmıştım. Fakat ön tarafa takınca internet çok az çekiyordu tekrar arka tarafa önceki taktığımdan farklı bir porta taktığım sırada bi yarım saat sonra mavi ekran aldım bunu 2 defa denedim 2 sinde de aynı şekilde mavi ekran aldım. Bide bunu söylemeyi nasıl unuturum bilmiyorum ama bundan önce dandik bi wifi adaptörü kullanıyordum o belli Bi süre sonra kısa devre yapmaya başladı onu pc ye takınca bütün usb portların bağlantısı kesiliyodu. Onun bi etkisi olabilir mi acaba? Yani önceden portlara hasar vermiş olma ihtimali var mıdır?

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum ama bir şey fark ettim. Ben bu Wi-Fi adaptörünü siz farklı Bir USB portuna takın dediğinizde ön tarafa takmıştım. Fakat ön tarafa takınca internet çok az çekiyordu tekrar arka tarafa önceki taktığımdan farklı bir porta taktığım sırada bir yarım saat sonra mavi ekran aldım bunu 2 defa denedim 2'sinde de aynı şekilde mavi ekran aldım. Bir de bunu söylemeyi nasıl unuturum bilmiyorum ama bundan önce dandik bir Wi-Fi adaptörü kullanıyordum o belli bir süre sonra kısa devre yapmaya başladı onu PC'ye takınca bütün USB portların bağlantısı kesiliyordu. Onun bir etkisi olabilir mi acaba? Yani önceden portlara hasar vermiş olma ihtimali var mıdır?

USB portlarındaki diğer cihazlarda sıkıntı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı