Bugün Garip Bir Alışveriş Yaptım

Makaleler
6
Daha fazla  
Bugün PlayStation 3 konsoluna sahip olmadığım halde 135 tane PlayStation 3 oyunu aldım. Toplam 125 lira ödedim. Oyunların 60 tanesi Fifa 14 ve Fifa 13 gibi eski futbol oyunları. Geri kalan oyunlar çeşitli oyunlar. 60 tane futbol oyununu ne yapayım? 15 tanesini kendime ayırsam 45 tane kalıyor. Çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum ama kitapçıkları falan duruyor ve çizik gözükmüyor. Sizce ne yapmam lazım?

PS kafelere satabilirsin bazılarını genellikle FIFA tarzı oyunları almazlar onları kendine ayırırsın.
Letgo gibi yerlerde de satabilirsin.

Başka bir seçenek olarak PS3 alıp bütün oyunları oynayabilirsin :)

Bugün PlayStation 3 konsoluna sahip olmadığım halde 135 tane PlayStation 3 oyunu aldım. Toplam 125 lira ödedim. Oyunların 60 tanesi Fifa 14 ve Fifa 13 gibi eski futbol oyunları. Geri kalan oyunlar çeşitli oyunlar. 60 tane futbol oyununu ne yapayım? 15 tanesini kendime ayırsam 45 tane kalıyor. Çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum ama kitapçıkları falan duruyor ve çizik gözükmüyor. Sizce ne yapmam lazım?
Neden aldınız?

PS kafelere satabilirsin bazılarını genellikle FIFA tarzı oyunları almazlar onları kendine ayırırsın.
Letgo gibi yerlerde de satabilirsin.

Başka bir seçenek olarak PS3 alıp bütün oyunları oynayabilirsin :)
Futbol oyunlarını satmak istiyorum sadece. Aynı oyundan 15 tane olması işime yaramaz sanırım.
Neden aldınız?
İstediğim oyunları tek tek almak istesem daha pahalıya gelecekti. PlayStation alacağım zaman oynamak için aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı