Bizim sınıftaki bir çocuk da bunu yapmıştı...Fanları biraz fazla abartıyor bence bu kızı.
Sonra onu dışladık.
Sonra tekrar aldık.
Bizim sınıftaki bir çocuk da bunu yapmıştı...Fanları biraz fazla abartıyor bence bu kızı.
Benim doğum günümü kutlayın boş verin ablamızı.![]()
Tatlı kızmış.
Tatlı kızmış.
Kimse sizin sevip sevmemenize takılmıyor.Stranger Things izlemiş ve Millie Boby Brown'ı başarılı biri bulmakla beraber bunun kulakla ne alakası var ki bunu yazdınız.Sevimli anlamında herkes ile ilişkisi çok iyi anlamında kullandığınızı düşünmüştüm ama fanları bu kızı cidden abartıyor bazen.Farkettiyseniz bana göre dedim ve oyunculuğu da Stranger Things'de bayağı başarılı. Gerçek hayatta da Unicef'de çalışıyor, sokak hayvanlarına yardım ediyor ve hayranlarına gördüğüm kadarıyla değer de veriyor. Ayrıca kendi makyaj malzemelerini satıyor. Bir kulağı az duyuyordu ve şimdi hiç duymuyor ve saçı veya her şeyi yüzünden linç yemişti. Bunlara rağmen 17 yaşında bunları yapan bir kızı ben neden tebrik etmeyip sevmeyeyim?
Unicef hocam.Helal olsun be! NATO elçisiydi galiba.
Benim doğum günümü kutlayın boşverin ablamızı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.