Bugün seçim var!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuz kimden yana oldu?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 28 13,3%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 164 78,1%
  • Sinan Oğan

Oy: 18 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam arkadaşların size cahil demesi yanlış sizinde bu tutumlarınız yanlış. Yalvarırım gidin ve oyunuzu kullanın. Bu gençlerin dayanacak gücü kalmadı.
Benim sabrım kalmadı hocam. Bu akıl küpü gelip bana diğer konularda da boş boş konuşuyor. Daha okuduğunu anlama yetisi bile yok. Normalde kolay kolay hakaret etmem ama şuan gram umrumda değil. Küfür değil birşey değil. Normal bir kelime cahil. Alınıyorsa alınsın.

Instagram'da stratejik oy diye bir hesap var. Bu hesaba bakarsanız bulunduğunuz bölge için millletvekilliğinde hangi partiye oy verirseniz daha avantajlı olur bunu gösteriyor. Mesela İstanbul 2. bölgede iyi parti oyları 1.2 azalırsa 1 milletvekili AKP'ye kaybediyor CHP 2 azalırsa bile milletvekili kaybetmiyor gibi. Bu şekilde oyunuzda boşa gitmemiş olur. (hesap muhalif kanal olduğu için yalnızca millet ittifakı var. İktidarı destekleyen arkadaşlar için bir fikrim yok)

azrailine-asik-olmussa-bir-millet-dortlugu-omer-hayyam.jpg

Kimindir bilmem ama ne güzel söylemiş.

Bu arada lütfen gitmeden önce YouTube'a "Oy nasıl kullanılır?" yazarak 2-3 video izleyin ve öyle gidin. Dikkat etmeniz gereken hususlar var. Kağıdı nasıl katlayacağınız bile önemli. Aksi taktirde oyunuz geçersiz sayılabilir.

Sabah Full tersine katladım zarfada zıt şekilde koydum. Hayırlısı bakalım. Zarfı iyi yalayın açılırsa oyunuz geçersiz olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı