MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 14 Mayıs 2023 #361 Demokrasi kazanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Demokrasi kazanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 14 Mayıs 2023 #362 Benim partiye verdiğim oy biraz silik çıktı. Başındaki "e" harfi falan gözükmüyor, sıkıntı olur mu acaba? 2. kez basmak istemedim.
Benim partiye verdiğim oy biraz silik çıktı. Başındaki "e" harfi falan gözükmüyor, sıkıntı olur mu acaba? 2. kez basmak istemedim.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.866 Çözümler 14 Yer Hatay 14 Mayıs 2023 #363 Adieu dedi: Benim partiye verdiğim oy biraz silik çıktı. Başındaki "e" harfi falan gözükmüyor, sıkıntı olur mu acaba? 2. kez basmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer hangisine bastığın anlaşılıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Adieu dedi: Benim partiye verdiğim oy biraz silik çıktı. Başındaki "e" harfi falan gözükmüyor, sıkıntı olur mu acaba? 2. kez basmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer hangisine bastığın anlaşılıyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 14 Mayıs 2023 #364 Doğuda muhalefetin sandıklarda gözlemcisi yok haberiniz olsun oyları kendi kafalarına göre veriyor iktidar gözlemcileri Muharrem İnce boşuna seçim güvenliğinde bir olalım demedi Kemal Kılıçdaroğlu'na yazık olucak.
Doğuda muhalefetin sandıklarda gözlemcisi yok haberiniz olsun oyları kendi kafalarına göre veriyor iktidar gözlemcileri Muharrem İnce boşuna seçim güvenliğinde bir olalım demedi Kemal Kılıçdaroğlu'na yazık olucak.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.359 Makaleler 3 Çözümler 80 14 Mayıs 2023 #365 YigitXS dedi: Sanırım hileyle hurdayla yine kazanacaklar çok eminler ya korkuyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbul seçiminde de aynısı oldu sonuç? İmamoğlu 2. kez kazandı.
YigitXS dedi: Sanırım hileyle hurdayla yine kazanacaklar çok eminler ya korkuyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbul seçiminde de aynısı oldu sonuç? İmamoğlu 2. kez kazandı.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2023 #366 Aynı partinin kazanacağını düşünüyorum.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 14 Mayıs 2023 #367 Erenbeys61 dedi: Benim arkadaşımın ailesi kimliğini saklamış, üstüne vatan haini ilan edip oy vermesini engellemiş. Yani anlamıyorum bu aileleri. Çok kötü günlerdeyiz. Genişletmek için tıkla... Ehliyet öğrenci kartı yani üzerinde T.C. yazan bir belge ile gidip oyu kullansın.
Erenbeys61 dedi: Benim arkadaşımın ailesi kimliğini saklamış, üstüne vatan haini ilan edip oy vermesini engellemiş. Yani anlamıyorum bu aileleri. Çok kötü günlerdeyiz. Genişletmek için tıkla... Ehliyet öğrenci kartı yani üzerinde T.C. yazan bir belge ile gidip oyu kullansın.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.900 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Mayıs 2023 #368 METANİC dedi: İstanbul seçiminde de aynısı oldu sonuç? İmamoğlu 2. kez kazandı. Genişletmek için tıkla... İstanbul ile Türkiye bir değil.
METANİC dedi: İstanbul seçiminde de aynısı oldu sonuç? İmamoğlu 2. kez kazandı. Genişletmek için tıkla... İstanbul ile Türkiye bir değil.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.547 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #369 I am Negan dedi: Çok yazık. Bu kafa devam ettiği sürece kimin geldiğinin çok da bir önemi yok. Eski nesilin bazı şeyleri aşması lazım artık. Genişletmek için tıkla... the_bkp dedi: Hocam böyle bir şey mi var? Şikayet edin, polise gidin Kılıçdaroğlu etiketleyin. Böyle bir rezillik yok. Genişletmek için tıkla... Hocam valla yapacak birşey yok arkadaşım umrumda değil diyor. Hevesini ve oy kullanma hakkını yok ettiler bildiğin. notnow dedi: Ehliyet öğrenci kartı yani üzerinde T.C. yazan bir belge ile gidip oyu kullansın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam söylüyorum hemen. @I am Negan @the_bkp @notnow Şimdi de 1 oydan ne olacak ki boşver diyor. Taktik verirseniz iyi olur ikna edebilmek için. Son düzenleme: 14 Mayıs 2023
I am Negan dedi: Çok yazık. Bu kafa devam ettiği sürece kimin geldiğinin çok da bir önemi yok. Eski nesilin bazı şeyleri aşması lazım artık. Genişletmek için tıkla... the_bkp dedi: Hocam böyle bir şey mi var? Şikayet edin, polise gidin Kılıçdaroğlu etiketleyin. Böyle bir rezillik yok. Genişletmek için tıkla... Hocam valla yapacak birşey yok arkadaşım umrumda değil diyor. Hevesini ve oy kullanma hakkını yok ettiler bildiğin. notnow dedi: Ehliyet öğrenci kartı yani üzerinde T.C. yazan bir belge ile gidip oyu kullansın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam söylüyorum hemen. @I am Negan @the_bkp @notnow Şimdi de 1 oydan ne olacak ki boşver diyor. Taktik verirseniz iyi olur ikna edebilmek için.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #370 Konunun anketi yenilendi mi acaba? Çünkü sabah oy vermiştim şimdi konuya tekrar tıkladım ve oyum gözükmüyordu.
Konunun anketi yenilendi mi acaba? Çünkü sabah oy vermiştim şimdi konuya tekrar tıkladım ve oyum gözükmüyordu.